banner333

banner309

Torul Belediye Başkanı Özdemir'in Ankara Temasları Devam Ediyor

Torul Belediye Başkanı Özdemir'in Ankara Temasları Devam Ediyor

Torul 30.05.2019, 08:00 30.05.2019, 11:55
Torul Belediye Başkanı Özdemir'in Ankara Temasları Devam Ediyor
banner400

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim ÖZDEMİR Ankara temaslarına devam ediyor.  Belediye Başkanı Özdemir , Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Yönetim Kurulu Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkanı Sadir DURMAZ’ı makamında ziyaret ederek ilçemizde devam eden ve planlanan projeler ile ilgili kendilerine bilgi verdi.

Ziyaretlerinde 23. 24. Ve 25. Dönem Gümüşhane Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkan Vekili Prof Dr. Kemalettin AYDIN’ı Genel Merkezde ziyaret eden Başkanı, kendilerine ilçede devam eden ve planlanan projeler ile ilgili bilgi verdi.

Gümüşhane Milletvekilleri Cihan PEKTAŞ ve Hacı Osman AKGÜL ile iftar yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanı Özdemir, kendilerine yapımı planlanan projeler ile ilgili bilgi vererek yatırımlar noktasında gerekli girişimlerin alınacağı sözünü aldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Trabzon Milletvekili Salih CORA’yı makamında ziyaret eden Başkanı, projeler ile ilgili kendisine bilgi vererek üzerinde Torul Kalesi Cam Seyir Terası’nın fotoğrafının yer aldığı hediyesini takdim ederek kendilerini ilçeye davet ettiler.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  İller Bankası, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüklerini ziyaret ederek ilçede devam eden projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Özdemir projeler ile alakalı ödenek noktasında gerekli girişimlerde bulundu.

Ziyaretlerin son derece olumlu ve projeler ile ilgili müjdeli haberlerin de olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Evren Evrim ÖZDEMİR, Ankara temaslarına tüm hızıyla devam edeceklerini belirtti. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49