banner333

banner309

Kemal Emiroğlu MHP'den Adaylığını Açıkladı

Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Torul Belediye Başkanlığı için ilk başvuruyu Kemal Emiroğlu yaptı.

Torul 21.11.2018, 08:30
Kemal Emiroğlu MHP'den Adaylığını Açıkladı
banner400

Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Torul Belediye Başkanlığı için ilk başvuruyu Kemal Emiroğlu yaptı.

MHP Torul İlçe binasında başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Temel Özcan’a veren Emiroğlu, Torul Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyledi.

Başkan Özcan, burada yaptığı konuşmada, Emiroğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulunarak, “MHP olarak, yerel seçimler için aday adaylık başvuruları 15 Kasım’da başlayıp, 15 Aralık’ta sona erecektir. Kamu görevlisi olan arkadaşlar ise 1 Aralık tarihine kadar istifa edip başvurularını yapmak zorundadırlar” dedi.

“Partimizin Vizyonu Belli”

Başkan Özcan, 2023 yolunda partilerinin vizyonunun belli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Bunun için yereldeki başarı bizim için çok önemlidir. Bu yüzden yöneticiler ve teşkilat olarak vizyonu olan herkese kapılarımız açıktır. Ayrıca yönetim olarak hiç kimseye verilmiş bir sözümüz yoktur. Kapımız herkese açıktır. Herkes gelip başvurusunu yapabilir. Aday adaylık için başvuran Kemal Emiroğlu’na teşekkür ediyor, Allah yolunu açık eylesin.”

“Mücadelemi Torul Belediye Başkanlığı İle Taçlandırmak İstiyorum”

Torul Belediye Başkan aday adayı Kemal Emiroğlu ise vermiş olduğu 28 yıllık mücadeleyi Torul Belediye Başkanlığı ile taçlandırmak istediğini belirterek, aday adaylık için başvurduğunu söyledi.

Süreç içerisinde MHP ve Torul halkının teveccühünü kazanarak, yönetim anlayışını, teşkilat ve halkla bütünleşen, geleceğe gençler ile bakmak için Torul Belediye Başkanlığına talip olduğunu ifade eden Emiroğlu, şunları kaydetti: “Aday olup ya da olmamak önemli değil. Önemli olan hizmet noktasında var olma mücadelesidir. 28 yıldır Ülkücü Hareketin her kademesinde görev yaptım. 16 yıldır Gümüşhane Belediyesi’nde görev yapıyorum. Hem toplumu tanıyabilen hem de belediyeciliği bilen bir ülküdaşının olarak Torul Belediye Başkanlığına adaylığımı koydum.”

“Halkın Yanındayım, Bundan Sonra da Halkın Yanında Olacağım”

Bu güne kadar halkın yanında olduğunu, bundan sonra da halkın yanında olacağını vurgulayan Emiroğlu, şöyle devam etti: “Belediye Başkanlığı hayırlı ise Allah nasip etsin, hayırsızsa nasip etmesin. Bunun imanla ve gönülden söylüyorum. Ben ömrümü hizmet etmeye adamış bir insanım. Hiç kimseye de gönül koymadan yaptım. Gönül koyduklarım ise sadece kendi menfaatlerini düşünen insanlardır. Toplumsal menfaati değil de kendi mensuplarına hizmet edenlerin karşısında oldum, olmaya da devam edeceğim. Türk-İslam davasına hizmet eden herkes benim kardeşimdir. Beni sevmeyen de benim kardeşimdir. Ben değil, biz olacaksak, bana ‘Kemal Emiroğlu gel adayımızsın’ deyin. Biz olmayacaksak bana net söyleyin, ‘boşuna uğraşma kardeşim’ deyin. Eyvallah derim.”

“Yarışı Severim”

“Diğer aday adayı arkadaşlarımız ki, konuşulanlar var, onlarla da gidip konuştum” ifadelerini kullanan Emiroğlu, “Bu bir yarıştır. Ben spocu bir adamım, yarışı seven bir adamım. Mücadeleyi seven bir insan olarak her şartta aday olayım olmayayım yanınızdayım. Kim aday olursa, adayın yanında olacağım. Torul’da bugün tünelden girilip, tünelden çıkılıyor. Hizmet edenlerden Allah razı olsun. Torul halkı neden kazanım sağlayacak. Torul terasını yapanlardan Allah razı olsun. İlk olduğu için ziyaretçileri var. Birkaç yıl sonra bu ziyaretçi sayısı düşecek, onun için teras ile yeni projeler yapmak gerekecek. Benim 5 projem var. Allah nasip ederse o 5 projeyi de hayata geçireceğiz. Yapamayacağım sözü de vermem. Torul’un 2023 vizyonuna yakışır bir ilçe olması için MHP’den adayım” dedi.

“Voleybolda İlk Olarak Torul’dan Başladık”

Voleybol il temsilcisi olarak ilk defa Torul’dan başladıklarını anlatan Emiroğlu, şöyle devam etti: “Birçok genç arkadaşımız okudu, öğretmen oldu. O dönemde Sayın Evren Evrim Özdemir, kulüp başkanımızdı. En büyük desteği benden aldı. Allah ondan da razı olsun, elini taşın altına koydu. Biz bunu Torul için yaptık. Amaç gençliği kurtarmaksa Kemal Emiroğlu oradadır, oluyor da. Onun için Torul, tünelden bir yerden gelip bir yerden geçilecek adına, Torul’u kalkındırmak adına adayım. 2023 vizyonuna şahsım ve ülkücü hareketin layık olması için Torul Belediye Başkanlığına aday oldum. Belediyeyi aldığımızda ki alacağız, o zaman ilköğretimdeki çocuklarımız da belediyede söz sahibi .

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38