banner333

banner309

Hacı Selvi'den Açıklama

İstanbul’dan, Torul sevdasını içinde taşıyarak, Ak partiden Torul Belediye başkan aday adayı müracaatında bulunan Hacı Selvi, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi;

Torul 25.11.2013, 19:10 25.11.2013, 20:11
Hacı Selvi'den Açıklama
banner400
 İstanbul’dan,  Torul sevdasını içinde taşıyarak, Ak partiden Torul Belediye başkan aday adayı müracaatında bulunan Hacı Selvi, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi; 

“Öncelikle tüm aday adayı partili arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Partim hangi aday adayını Torul için tercih ederse, ben o aday etrafında kenetleneceğim. Partimin ve Torul’un kazanması için. Eğer partim ve Torul halkı beni tercih ederse, İstanbul belediyesinde gördüğüm, tecrübe ettiğim belediye hizmetlerini Torul için sonuna kadar kullanacağım. Ben Torul’a belediye başkan aday adayı olurken bir dönem için olacağım diye bu yola çıktım.  Çünkü bu yola başarılı olmak için girdim. Torul’a en iyi hizmeti getirmek ve uygulamak için bu yola girdim. Beş yıl Torul’u baştan sona değiştirmek, kalkındırmak ve yaşanılabilir bir ilçe durumuna getirmek için yeterli bir zaman dilimi.
Hacı Selvi yazılı açıklamasına şöyle devam etti; “Torul’a baktığımızda, doğa ve tarih iç içe. Harşit çayının çepe çevre sardığı ve Allah vergisi bir güzelliğe sahip. Ecdat yadigarı tarihi köprüye sahip olması ise, ayrı bir güzellik katıyor ilçemize. Ancak tüm bu doğa ve tarihi güzelliğe sahip Torul’umuzda eksik olan nokta modern belediyecilik hizmetleri.  Allah nasip eder aday olursam, partimin desteği, halkın teveccühü ile beraber Torul’umuzu modern ve yaşanılabilir bir ilçe haline getireceğim.
 
Öncelikli olarak üniversite öğrencilerinin yurt sorununu çözeceğim. Öğrenciler için sosyal donatılar inşa edeceğim.  İlçe merkezini modern çizgilerle donatacağım. Yürüyüş parkurları ve modern yürüyüş kaldırımları projesini hayata geçireceğim.
 Torul’umuzun zayıf ve güçlü yönlerini biliyorum, insanını iyi tanıyorum. Torul’un hangi projelere ve hangi hizmetlere ihtiyacını çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak, hep birlikte ve hep beraber modern bir ilçe haline getirmeye, hizmetin en iyisini vermeye, beş yıllık süreyi, 15 yıllık süreye eş değer şekilde değerlendireceğime inanmalarını istiyorum. Torul bana inansın bana güvensin çünkü ben Torul’a ve Torul halkına inanıyorum.” diyerek sözünü tamamladı. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:25
Güneş 05:06
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:32
Yatsı 21:06