banner333

banner309

26.03.2019, 18:57

Torul, Mhp'ye Peşkeş mi Çekildi?

Sinyallerini 2 gün önce aldığımız ve bugün de resmileşen ve bilmeyenler için bomba etkisi yaratan bir olay oldu. Ak Parti Torul Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Nidai Köroğlu, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Haydaaaa nereden çıktı bu durum dedik kendi kendimize. Ak Parti hani Gümüşhane de var olan 14 belediyenin tamamını alacaktı hani bu durumlar beka için çok önemliydi hani hani hani...  Oysaki Nidai bey tedavisi olmayan! bir hastalığa yakalanmışta haberimiz yok. Açıklamayı Ak Parti İl başkanı sn. Celalettin Köse yaptı ve Nidai Bey'in aşırı hasta olduğunu!, yemeden içmeden kesildiğini! ve bu süreçte adaylık mevzusunu devam ettiremeyeceğini belirtti. Peki biz bu durumu yedik mi? Aşağıdaki fotoğraf daha dün çekilmiş o nedenle de yemedik.

Şimdi Ak Parti İl Başkanlığı'nın ve ölümcül hastalığa yakalanan Nidai Köroğlu'nun bu millete bir açıklama yapması gerekiyor ama ondan önce benim sorularım var?

1) Nidai Köroğlu'nun ağzı mı yamuldu da açıklamayı Celalettin Köse yaptı. Yoksa Köroğlu'nun bunu yapacak yüzü mü yok?

2) Köroğlu hadi açıklamayı yapmadı bugün neden apar topar Trabzon'a gitti. Neden Torul da kalmadı? Kimden korktu?

3) Söylentiye göre; Nidai Bey'in Ak Parti Torul teşkilatına, seçmen pusulasında Ak Parti'nin ambleminin olacağını ayrıca oyların yine Ak Parti'ye verilmesini istediğini ve "sandıktan biz çıkalım da başkan kim olursa olsun" dediği belirtiliyor. Bu söylenti doğru ise Nidai Bey istifa etmedi görevden alındı ve il teşkilatından intikam almak istiyor. ( Ak Parti seçimde 1. olsa bile adayı olmadığı için 2. partinin adayı başkan olur). İl teşkilatının bu konuya da açıklık getirmesi gerekiyor.

4) Nidai Köroğlu'nun bir vatandaşa attığı bir mesaj yüzünden görevden alındığı iddiası var Ak Parti'nin bu duruma açıklık getirmesi gerekiyor.

5) Bildiğiniz üzere Ak Parti, Kelkit'i Ünal Yılmaz'dan kurtarabilmek için Mhp ile ittifak yaptı ve Mhp Kelkit'ten aday göstermedi. Torul da edindiğim izlenime göre Ak Parti seçmeni Ak Parti'ye çok kızgın ve Kelkit için Torul'un Mhp'ye peşkeş çekildiğini belirtiyorlar. Onlara göre Mhp Kelkit'ten aday çıkarmadı ve bunun karşılığında da Ak Parti Torul'u Mhp'ye verdi.

Sorular çoğaltılabilir ve soruların muhatapları beni tınlayarak bana cevap verirler mi bilemem. Ancak ortada büyük bir sorun var. Belli ki Celalettin Beyin açıklaması yeterli değil ve halkın beklentisine cevap vermiyor. Son olarak Kelkit için Torul'un verildiği iddiasına biraz daha değinmek istiyorum. Ak Parti'nin ölüsünün bile Kelkit'te seçim kaybedeceğini düşünmüyorum o nedenle Mhp ile ittifak bile yapmalarına gerek yoktu. Eğer bu iddia doğruysa karar verenlerin vizyonunda sorun var demektir.

Aşağıdaki dilekçe Nidai Köroğlu'na ait istifa dilekçesidir ve fotoğraf www.gumushane.gen.tr adresinden alınmıştır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46