banner333

banner309

07.09.2019, 20:32

Timur Şahin’den Haber 29’a Veda ve Teşekkür Mesajı

2010 Yılı Kasım ayında İstanbul'da Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği GİYAD’da kurduğumuz Haber29.NET sitemizden ayrılık vaktim geldi.

Bu süre zarfında Haber 29 sitemizi, kimseden ticari beklenti içerisine girmeden kendi imkanlarımızla, memleket sevdamızla, gece gündüz demeden emek vererek elimden geldiğince yürütmeye gayret ettim.

Bu süreçte sitemize destek veren editör arkadaşlarımızla birlikte memleketimizle ilgili 20 binin üzerinde haber yapmışız. Gurbet ile memleket arasında köprüsü olmuşuz. Haberlerimiz milyonlarca kez okunmuş. Haberlerimizde istemeyerekte olsa birilerini üzüp kırdıysak özür diliyorum.

Bununla birlikte Haber 29’un sayısız başarılarından bahsetmeyeceğim çünkü Haber29 marka değeriyle hemşerilerimize hizmet vermeye devam edecek.

Peki Neden Veda Ediyorum

Bağcılar Belediyesinde uzunca bir süredir Endüstri Mühendisi olarak görev yapmaktayım. Son 2-3 yıldır özellikle iş yoğunluğumda çok fazla. Yeni dönemde de Belediye Başkanımızın takdiri ile Strateji Geliştirme Müdürü olarak görevime başladım. İşlerime odaklanmam için Haber 29 da yeni arkadaşlarımıza yer verip benimde müsaade istememin zamanı geldiğine karar verdim.  

Teşekkür Ediyorum.

Çok fazla uzatmadan teşekkür ederek sözlerimi tamamlamak istiyorum.

Haber 29 sitemizi birlikte kurduğumuz Yüksel Yalçın, Yüksel Hamzaoğlu ve Serkan Kaya’ya

Başta Recep Ergin olmak üzere Gümüşhane’deki tüm yerel basınımıza,

Haberlerini yaptığımız tüm kamu kurumlarının yöneticilerine, sporcularımıza, dernek ve vakıf yöneticilerimize, iş adamlarımıza, siyasilerimize, sanatçılarımıza, hemşerilerimize,

Bu süreçte tanıştığım tüm hemşerilerime,

Şahsıma ve sitemize manevi desteklerini esirgemeyen herkese,

Teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59