banner333

banner309

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği'nden, Üstün'e Plaket

Gümüşhane milletvekili Feramuz Üstün,İstanbul'da Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneğin'in kahvaltısına katıldı.

Spor 28.04.2014, 00:08 28.04.2014, 00:21
Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği'nden, Üstün'e Plaket
banner400
 Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ile Gümüşhaneli Prof. Dr. Özkan Ateş’i dernek merkezinde kahvaltıda ağırladı. Keyifli bir sohbete sahne olan kahvaltıya Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi ve Bahçelievler Karadenizliler platform başkanı Ahmet Hocaoğlu, Siyavuşpaşa Mahallesi Muhtarı Selami Aykut, GİYAD Başkanı Serkan Kaya ile dernek yöneticileri katıldı. Sohbette bol bol Trabzonspor ve ilgili meseleler konuşuldu, tartışıldı. Kahvaltı sonrasında yönetim kurulu toplantı odasına geçildi ve sohbete orada devam edildi. Dernek başkanı İsmail Turgut Öksüz, yönetim kurulu adına Milletvekili Feramuz Üstün ile Prof. Dr. Özkan Ateş’e arkalarına isimleri bastırılmış 29 numaralı formalar hediye etti.



Davetliler, Feramuz Üstün’e Trabzonspor hakkındaki cesur ve açık sözlü çıkışı nedeniyle teşekkür ederken Trabzon milletvekillerinin neden benzeri bir tavır sergilemediklerini de sordular. Üstün bu sorular karşısında, “Arkadaşların yerine cevap vermek bana düşmez. Belki de kendilerini sorumluluk altında hissetmişlerdir. Kendilerine özel hassasiyetleri vardır, bilemeyiz. Trabzonspor’un 2011’de şampiyon olduğu bütün hukuk kurumlarınca tescil edilmiştir. Gelmeyen sadece kupanın tenekesidir. Yabancı futbolcuların Trabzonspor’a bir katkısı olduğuna inanmıyorum. Bence kulüp hepsini göndermeli ve başta Trabzon’un ilçeleri olmak üzere bölgenin bütün takımlarını altyapısı olarak değerlendirmelidir. Taraftar da bunu anlayışla karşılayacaktır." cevabını verdi.



Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben Meclis’te o konuşmayı yaptıktan kısa bir süre sonra telefonuma yabancı ülkelerden de olmak üzere çok fazla sayıda teşekkür amaçlı mesaj ve çağrı gelmeye başladı. Takip eden günlerde Gümüşhane’ye gidip 10 gün kadar kaldım, benden iş isteyen bile olmadı. İnsanlar o kadar memnun olmuşlardı.” 



Dernek Başkanı İsmail Öksüz de kısaca dernek ve faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra “Derneğimizin esas amacı kulübe delege kazandırmaktır. Ali Koç bir dernek vasıtasıyla malum sebeple Ankara’da üst düzey temaslarda bulunuyor. Biz de bir sivil toplum kuruluşuyuz ve yakın zamanda Anayasa Mahkemesi’ne başvuru yapacağız. Yıldırım Demirören atamayla gelmiş bir başkandır. Bir seferinde ‘Başbakan kupayı ver desin vereyim’ demiştir. Trabzon da Sayın Başbakan’a oy verdi. Eğer kupada siyasi irade söz konusuysa Sayın Başbakan kupamızı vermelidir. Ben de İstanbul Trabzonsporlular Platformu ve Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı olarak siyasetin futbolda eli varsa elini çeksin diyorum” dedi.

Sohbetin sonlarına doğru formalar hediye edilirken Trabzon milletvekillerine eleştirilerin dozu tekrar yükselince Gümüşhane milletvekili Feramuz Üstün de yine her zamanki esprili üslûbuyla “beni Trabzon siyasetine karıştırmayın” diye karşılık verdi. Bunun üzerine Başkan İsmail Öksüz de “eleştirmeyelim ama hak edene hak ettiği değeri verelim” diyerek yine ince bir göndermede bulundu.

Milletvekili Feramuz Üstün, Trabzonspor ile ilgili her etkinliğe müsait olduğu takdirde gelebileceğini söyledi.

Haber: Zeki Gökçe

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 13 Mayıs 2024
İmsak 03:17
Güneş 05:00
Öğle 12:23
İkindi 16:17
Akşam 19:36
Yatsı 21:13