banner333

banner309

İstanbul Gümüşhanespor'un Yalnız Adamı

İstanbul Gümüşhanespor’un başkanlığını yürüten Mehmet Ünlü ile Başakşehir maçı sonrası görüşme fırsatımız oldu.

Spor 13.01.2013, 00:00
İstanbul Gümüşhanespor'un Yalnız Adamı
banner400

 Başakşehir galibiyeti sonrası Başkan Mehmet Ünlü ve takım futbolcuları ile birlikte Sanayi mahallesinde yemek yeme fırsatı bulduk.

Ünlü,takımın Başakşehir maçından galibiyetle ayrılmasından sonra çok sevinçliydi.Ancak aynı zamanda dertliydi.Çünkü Yıllardır İstanbul Gümüşhanespor’un yükünü yalnız başına çekiyordu.Takımdaki oyuncuların hepsi gerçek anlamda amatör ruhla mücadele eden gencecik oyuncular.Rakipler ise milyarlarca lira harcanarak kurulmuş kadrolardan oluşan takımlar.

İstanbul Gümüşhanespor’un başarılı olması isteniyorsa Mehmet Ünlü başkana sahip çıkılmalıdır.Yalnızlığa terkedilmemelidir.

Özellikle Kağıthane’deki Gümüşhaneliler başkan Mehmet Ünlü’ye destek olmalılar

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
kadir 11 yıl önce
lütfen mehmet başkanı yalnız bırakmayın.mehmet ünlüye destek olmak Gümüşhanelilik görevidir.sözde değil icraatta gümüşhaneli olalım lütfen...
EMSAL GÜRLER 11 yıl önce
Mehmet Başkan'a ne kadar teşekkür etsek azdır. kulübümüzün ve memleketimizin bayrağını tek başına taşıyor. geçmişte bırakılan sorunlarla boğuşuyor. ekomonik olarak mücadele ediyor. tüm yük sırtında. bu yükünü hafifletecek çabalarda bulunmamak bizim ayıbımızdır. yine o futbolcu kardeşlerimin azimli mücadelesine hayran kaldım. beş kuruş para almadan amatör ruhla gayret ediyorlar. inşallah sene sonu istediğimiz yerde bitiririz. akside olsa bu çocuklar takdiri çoktan hak ettiler. sağolun.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11