banner333

banner309

AK Gençlik Gazetecilerle Biraraya Geldi

Gümüşhane AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü programında ildeki gazeteciler ile bir araya geldi.

Gümüşhane 13.01.2013, 01:44
AK Gençlik Gazetecilerle Biraraya Geldi
banner400

 Gençlik Kolları tarafından yeni dizayn edilen AK Parti Gençlik Kolları İl Binasında düzenlenen etkinliğe AK Parti İl Başkanı Ercan ÇimenGümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Demir, Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan ve gazeteciler katıldı.



İl Gençlik Kolları’nın yeni binasında düzenlenen programda misafirlerine patates ve turşu ikram eden Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Demir, yaz-kış, yağmur-çamur demeden her türlü haberin ardından hayatları pahasına koşan gazetecilerin günlerini geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kutlamak istediklerini söyledi.



Kamuoyuna en doğru, en objektif haberi ulaştırmak için emek harcayan basın emekçilerine yaptıkları bu hizmet için teşekkür eden Demir, yeni binalarında da ilk kez etkinlik düzenlediklerini ve iki güzel günü bir arada yaşadıklarını söyledi.



Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık ise AK Parti İl Gençlik Kollarının iki yıldan beri bu tür program yaptığını belirterek emek veren herkese teşekkür etti.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11