banner333

banner309

Gümüşhane’de İşlem Tamam

Orta saha oyuncusu Barış Serbest ve forvet oyuncusu Ali Kiriş’i renklerine katan Gümüşhanespor, transfere de son noktayı koydu.

Spor 14.01.2013, 14:43
Gümüşhane’de İşlem Tamam
banner400

  Gümüşhanespor, bir süreden beri devam eden orta saha ve forvet arayışlarını sonlandırdı. Kırmızı-Beyazlılar, bir süreden beri görüşme halinde olduğu Yozgatspor’dan orta saha oyuncusu Barış Serbest ile Konyaspor’dan golcü futbolcu Ali Kiriş’i renklerine kattı. Bu iki oyuncunun kadroya dahil edilmesi teknik direktör Yavuz İncedal’ın da yüzünü güldürdü. Yeni transferlerin bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacakları belirtildi.



BUGÜN START VERİLİYOR


Bu arada Gümüşhanespor’da Antalya kampı sonrasında futbolculara verilen izin dün sona erdi. Dün Gümüşhane’de toplanan Kırmızı-Beyazlı futbolcular, bugün kendi tesislerinde yapacağı tek çalışmayla ikinci yarı hazırlıklarını kaldığı yerden devam edecek. Kırmızı-Beyazlılarda hedef ikinci yarının ilk haftasında oynayacakları müsabakadan galibiyet ayrılmak olarak belirlendi. Teknik direktör Yavuz İncedal, devre arasını çok iyi çalışarak değerlendirdiklerini söyledi.



HEDEFİMİZ ZİRVE


Lige kendi saha ve seyircileri önünde kozlarını paylaşacakları Darıca Gençlerbirliği maçı ile start vereceklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, “Özellikle Antalya kampı bizim için çok iyi geçti. Bazı eksikliklerimiz var. Bu eksikliklerimizi de bu hafta içerisinde kendi tesislerimizde yapacağımız çalışmalarla gidereceğiz. Hedefimiz ikinci yarıya Darıca Gençlerbirliği’ni devirerek iyi bir başlangıç yapmaktır. İlk yarıdan daha başarılı sonuçlar alıp ligi zirvede bitirmek arzusundayız” diye konuştu.



Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48