banner333

banner309

Gümüşhane Lisesi Bowling Takımı Derece İle Döndü!

Gümüşhane Lisesi Genç Kız Bowling Takımı, Ankara'da düzenlenen Türkiye Finallerinde 4. oldu.

Spor 12.02.2024, 14:39
Gümüşhane Lisesi Bowling Takımı Derece İle Döndü!
banner400

Okul Sporları kapsamında il içi ve Trabzon Bölge Finallerini geçerek Türkiye Finallerine katılan Gümüşhane Lisesi Genç Kız Bowling Takımı, bu yıl 4-10 Şubat tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen finallerde 16 takım arasında 4.lük kupasının sahibi oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gümüşhane Lisesi Müdürü Fatih Demirel, "2022'de Türkiye 2.liği, 2023'te Türkiye 4.lüğünün ardından bu yıl da takımımızın aldığı Türkiye 4.lüğü tesadüf değildir. Son üç yıldır büyük imkanlarla finallerde hatta ilk 4'te sürekli bulunan okullarla yarışıyor olmak, bowling alanında markalaşmak ilimiz adına çok büyük bir başarı hikayesidir" şeklinde konuştu.

Demirel, "Bu yıl yaz tatilinden başlamak üzere hafta içi, hafta sonu ve ara tatillerde Beden Eğitimi Öğretmeni Cengiz Yılmaz takımı büyük bir emek ve özveriyle çalıştırdı. Yarışmada birinciliği birkaç aksilikle kaçırdık. Büyük bir odaklanma gerektiren bowling sporu akademik lise öğrencilerinin başarılarına katkı sunduğu aşikar. Çalışma olarak hiçbir eksiğimiz yok takımımız büyük bir özveri ile yarışmaya hazırlandı. Finallerde göze çarpan en önemli sorun küçük şehirlerde yetişen çocuklarda büyük şehirlerde yetişenlere oranla daha çok özgüven eksikliği olması. Asıl kazanımlarımız öğrencilerimizin bu ortamlarda elde ettikleri tecrübeler ve bu ortamlara alıştıklarında çok arzuladıkları birinciliğin rahatlıkla geleceğidir, bu başarının elde edilmesinde katkı sunanlara, başta Sema Doğan Yaşam Alanındaki bowling salonunda çalışabilme imkanı ve finallere gidiş-gelişlerde destek olan Belediye Başkanı Ercan Çimen olmak üzere, Türkiye Finallerinde Ankara'da konaklama ve ulaşım desteğinde bulunan Yeni Mahalle Belediye Başkan Yardımcısı Hemşehrimiz Erhan Aras ve çalışanlarına, Maddi-manevi desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ve Şube Müdürü Gönül Eroğlu'na, Okul Aile Birliğine, Sporcu öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ederim" diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27