banner333

banner309

Gümüş Kızlar'ın ilk maçı 15 Ekim'de

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.ligdeki temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği'nin 2016-2017 fikstürü belli oldu.

Spor 04.09.2016, 00:55 04.09.2016, 00:57
Gümüş Kızlar'ın ilk maçı 15 Ekim'de
banner400

B grubunda mücadele edecek temsilcimiz, 15 Ekim tarihinde başlayacak olan ligin ilk haftasında Ankara deplasmanında İlbank'a konuk olacak. Ekibimiz, sahasında ilk müsabakasını ise 19 Ekim Çarşamba günü Bolu Belediyesi ile gerçekleştirecek.


Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, Ankara temsilcileri İlbank, Pursaklar Voleybol İhtisas Kulübü, TED Ankara Kolejliler, Karayolları Kazan Belediyesi, Numunespor, TVF Spor Lisesi, Elazığ temsilcisi Elazığ DSİ, Sakarya temsilcisi Sakarya Hendek, Samsun temsilcisi Samsun Büyükşehir Anakent ve Şanlıurfa temsilcisi MSK Urfa takımları ile mücadele edecek.

Kulüp Başkanı Fikret Orak, Türkiye Voleybol Federasyon’unun liglerin isimlerini değiştirdiğini hatırlatarak, “Voleybol 1.lig’in ismi Sultanlar ve Efeler ligi olarak değişti. 2. Lig’de 1.lig oldu bu değişikliğe göre Gümüşhane Gençlerbirliği Voleybol bayan takımımız Türkiye Voleybol Federasyonun bayanlar 1.lig’de yer alacak ve Sultan ligine çıkmak için mücadelesini verecek” dedi.

“İLK 2 MAÇ ÇOK ZORLU”

Fikstürün bugün çekildiğini kaydeden Orak, “İlk 2 hafta grubun en güçlü 2 takımıyla oynayacağız. O maçlardan da puan ve puanlar toplayacağız. Lig sonunda takımımızı önce Play-offlara sonra final maçlarına taşıyacağız. Şehrimizi en iyi şekilde temsil edip Gümüşhane'mizin tanıtımına katkılar sağlayacağız. Ligin en kaliteli oyuncularından oluşan bir takıma sahibiz. Uzun yıllar milli takımlarında çalıştıran tecrübeli bir teknik heyetle çalışıyoruz. Yönetimimiz, teknik kadromuz, oyuncularımız ve şehrinizin kıymetli halkı ile elele verip şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Tüm halkımızı takımımızı desteğe davet ediyoruz” diye konuştu.

Oynadığı takımlarda başarılar elde etmiş, yer aldığı liglerden çıkma başarısı göstermiş, şampiyonluğunun tadını bilen oyuncuları takıma ve Gümüşhane’ye kazandırdıklarını vurgulayan Orak, “Sezona başlarken en büyük avantajımız birçok oyuncularımız Baş antrenörümüz İsmail Yengil hocamızı tanımızı tanımış olmalarıdır. Gümüşhane, hava şartları ve havası bakımında şuanda takım olarak kamp yapmak için en verimli şehirlerden birisi. Bu nedenle takımımız İsmail Hocamızın yönetiminde ilk etap kampını şehrimizde geçiyor” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48