banner333

banner309

Genç Yıldız Yuvaya Döndü

Fenerbahçe Spor Kulübü U19’da mücadele eden Şiranlı hemşerimiz Ömer Tuğ Kocaelispor U19 kulübü ile anlaştı.

Spor 06.01.2022, 20:33
Genç Yıldız Yuvaya Döndü
banner400

Fenerbahçe Spor Kulübü U19’da mücadele eden Şiranlı hemşerimiz Ömer Tuğ Kocaelispor U19 kulübü ile anlaştı.

Hereke Yıldızspor futbol takımı alt yapısından yetişen Ömer Tuğ Fenerbahçe Spor Kulübü ile anlaşmıştı. Fenerbahçe U19 takımında başarılı bir şekilde forma giyen Tuğ, çeşitli sebeplerden dolayı takım da yer bulmayınca Kocaelispor kulübü ile el sıkıştı.

Son derece yetenekli bir futbolcu olan Ömer, maçlarda attığı gollerin dışında mücadelesi ile de hayli dikkat çekiyor. Gücünü ve tam temposunu bulduğunda tutulması çok zor olan Ömer’in Kocaelispor A takıma önerilmesi gündemde.

Bu sezon 3 golü bulunan Şiranlı futbolcu öte yandan Menemenspor ağlarına 2 gol birden bırakmasını bildi. Hereke Yıldızspor’da yetişen, Fenerbahçe alt yapısında da oynayan 2003 doğumlu golcünün Kocaelispor’a uzun yıllar hizmet edeceğine kesin gözü ile bakılıyor.

Şiranlı hemşerimizin menajerliğini yapan babası Mustafa Tuğ gazetemize açıklamalarda bulundu.

Genç yetenek Ömer’in futbola çok küçük yaşlarda Hereke Yıldızspor alt yapısında başladığını belirten Tuğ; “ Hereke Yıldızspor’da oynadığı süre içinde futbol zekası yeteneği ve becerisiyle takım içinde albenisiyle bir çok kulübün radarına girdi. Fark edilen Ömer Kocaeli Birlikspor kulübüne transfer oldu.

İlk sezonunda gelişim liginde 28 gol atarak U15 kategorisinde Türkiye genelinde 150 golcü arasında Türkiye’de ilk 10 golcü arasına girmeyi başardı. Milli takım hocalarının ve İstanbul takımlarının dikkati çeken Ömer’i sırasıyla Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve birçok kulüp takip edip görüşmelere başladılar.

Fenerbahçe Ömer’i renklerine bağlayan imzayı attırarak, transferde mutlu sona ermiştik. Ömer için artık Kocaeli’nden ayrılıp İstanbul’da yeni bir sayfa açmıştı. Fenerbahçe’de üç sezon başarı üst üste başarı elde eden Ömer’i PTT 1 ligden 2. ligden birçok kulüp renklerine bağlamak istedi. Onun tercihi ise yaşadığı yer olan Kocaeli ye yarım kalan işini tamamlamak ve Kocaelispor’a borcunu yerine getirmek oldu.

Yeşil siyahlı kulüple anlaşan Ömer Tuğ başarılarına yeni başarılar eklemek için var gücüyle yılmadan bıkmadan usanmadan çalışmak A Milli takıma yükselerek Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek oldu.” açıklamalarında bulundu.

Kocaelispor U19 takımı liderin bir puan gerisinde 20 puanla ikinci sırada mücadelesini sürdürüyor. Takıma yeni katılan ve uyum sürecini iyi geçiren Şiranlı hemşerimiz Ömer Tuğ 3 gol atarak başarılarına devam ediyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48