banner333

banner309

Belediye Başkanı Fenerbahçe Taraftar Grubu ile Bir Araya Geldi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentte faaliyet gösteren Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Toplantıda, Zaferin Rengi filmi ve dernekleşme çalışmaları hakkında konuşuldu.

Spor 10.03.2024, 18:35
Belediye Başkanı Fenerbahçe Taraftar Grubu ile Bir Araya Geldi
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentte faaliyet gösteren Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Toplantıda, Zaferin Rengi filmi ve dernekleşme çalışmaları hakkında konuşuldu.

Gümüşhane Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu tarafından organize edilen etkinlik yaklaşık 150 kişinin katılımı ile birlikte Gümüşhane Sema Doğan Yaşam Alanı’nda gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi adayı Abdullah Karabulut ile birlikte katılan Başkan Çimen, taraftar grubu üyeleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Gerçekleştirilen organizasyona gösterilen yoğun katılımın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Çimen, yakın bir zamanda vizyona giren ve Fenerbahçe’nin tarihinin anlatıldığı ‘Zaferin Rengi’ isimli sinema filmini Sema Doğan Park Sinemasına getirdiklerini ve önümüzde ki günlerde düzenlenecek başka bir organizasyonda ise filmi, Fenerbahçeli taraftarlar ile birlikte izleyeceğinin sözünü verdi.

Başkan Çimen ayrıca, Gümüşhane’de bir taraftar derneği kurulması gerektiğini belirterek, kurulacak olan Fenerbahçe Taraftar Derneği ile birlikte Gümüşhane’de yaşayan tüm Fenerbahçelilerin bir çatı altında toplanması gerektiğine vurgu yaptı.

“Zaferin Rengi Filmini Hep Birlikte İzleyeceğiz”

Düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Çimen, “Gümüşhane’de bu kadar çok Fenerbahçeli olduğunu görmek, bilmek mutluluk verici. En son sizlerle yaptığımız toplantıda gençlerimiz ‘Zaferin Rengi’ isimli filmin sinemaya gelmesini istemişti. Gençleri hiçbir zaman kırmam, gerekli talimatları verdik ve filmi getirdik. İnşallah önümüzde ki Salı günü uygun olursak iftarımızı da birlikte yapıp, iftardan sonra da filmimizi birlikte izleyeceğiz. Bende iyi bir Fenerbahçeliyim. Bütün takımlar bizim tabii ki ama bizim gönlümüz Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu istiyor. İnşallah sezon sonunda hep birlikte şampiyonluğumuzu da kutlayabiliriz” ifadelerine yer verdi.  

“Bu Şehrin Bir Taraftar Derneğine İhtiyacı Var”

Konuşmasının devamında Gümüşhane’nin dernek ihtiyacını dile getiren Çimen, “Bugün burada ki kalabalığı gördükten sonra bu şehrin bir derneğe ihtiyacı olduğunu anladım. Biz bu derneği açmak için çok gecikmişiz. Bir Fenerbahçe Derneği kurarak herkesi bir çatı altında toplamamız lazım. İnşallah takımımız şampiyon olduğu zaman Gümüşhane’nin sokak ve caddelerini Gümüşhanespor’umuzun renkleri kırmızı ve beyazın yanında sarı ve lacivert ile süsleyeceğiz. Biz hem Gümüşhaneliler olarak hem de Gümüşhane’de yaşayan Fenerbahçeliler olarak her işimizi kendimize yakışır bir şekilde yapacağız” dedi.  

“Üniversiteli Gençlerimizin Hepsi Birer Turizm Elçisi”

Son olarak gençlerin bir şehrin geleceğini belirleme de önemli bir rol oynadığını ifade eden Çimen, “Biz ne söz verdiysek, arkasında durduk. Gümüşhane Üniversitemiz çığ gibi büyüyor. Siz gençlerimiz için elimizden geleni yaptık daha da fazlasını yapacağız. Sizler hepiniz birer turizm elçisisiniz. Türkiye’nin çeşitli illerinden buraya gelerek Gümüşhane ile bir bağ kuruyorsunuz. Gençler, imkânlarımız ölçüsünde her zaman sizlerin yanında olacağız. Yeter ki kötü alışkanlıklardan uzak durarak çeşitli etkinlikler ve faaliyetler yapın. Bizim görevlerimiz içerisinde gençliğimiz ile birlikte olmakta var. Ben hepinizin Ercan ağabeyiyim. Bundan sonra ki hayatlarınızda hep arkanızda olacağım. Gümüşhane’de yaşadığınız süre zarfında buradan güzel hatırlar ile ayrılmanızı isteriz. İnşallah hep birlikte daha güzel işler başaracağız” şeklinde konuştu.

Düzenlenen etkinlik sonunda Gümüşhane Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu başkanı tarafından Ercan Çimen’e üzerinde isminin yazdığı 29 numaralı Fenerbahçe forması hediye edildi.  Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49