banner333

banner309

41 Kere Maşallah

Bu sezon İstanbul 1.amatör liğ’de grubunu şampiyon tamamlayarak Süper amatör lige çıkan Bahçelievler Gümüşhanespor’un başarılı Kaptanı Akif Öztürk, Önceki yıllarda geçirmiş olduğu ciddi sakatlıklara (sağ ,sol diz ön çapraz bağ ) ve  ilerlemiş  yaşına rağmen formu,disiplini ve çalışkanlığı ile gençlere adeta taş çıkartıyor.

Spor 19.07.2022, 20:23
41 Kere Maşallah
banner400

Bu sezon İstanbul 1.amatör liğ’de grubunu şampiyon tamamlayarak Süper amatör lige çıkan Bahçelievler Gümüşhanespor’un başarılı Kaptanı Akif Öztürk, Önceki yıllarda geçirmiş olduğu ciddi sakatlıklara (sağ ,sol diz ön çapraz bağ ) ve  ilerlemiş  yaşına rağmen formu,disiplini ve çalışkanlığı ile gençlere adeta taş çıkartıyor. Futbola Tek Kuşakkayasporda başlayan ve Gümüşhane Doğanspor altyapısında devam eden Öztürk, aynı takımda A takıma çıkma başarısı gösterdi. Daha sonra Sinopspor ile profesyonel sözleşme imzalayan deneyimli sağ bek,İstanbul Kastamonuspor ile Amatöre dönüş yaptı.

Akif Öztürk Kariyerinde

Tek kuşakkayaspor,  Gümüşhane Doğanspor, Rumeli Kavağıspor, Kaynarcaspor, Sinopspor, Gümüşhanespor,  1453 Fatih Gençlikspor, İstanbul Kastamonuspor, Bakırköy Gençlikspor(3 sezon),Yeniçeşme Emirefendispor, Kocamustafapaşaspor, Yeni  Ortabayırspor, Çelikspor, Fatih Görkem Atletikspor, Bahçelievler  Gümüşhanespor(4 ayrı sezon) takımlarının formalarını giydi.

Marmara üniversitesi Spor Bilimleri fakültesi, Beden Eğitimi ve spor Öğretmenliği bölümünü mezun, Gelişim üniversitesinde yüksek  lisansını tamamlayan Akif Öztürk UEFA B antrenörlük belgesine sahiptir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45