banner333

banner309

Trabzon Gümüşhaneliler Derneği’nde Hakan Özgün Dönemi

Trabzon Gümüşhaneliler Derneğinin olağanüstü genel kurulu yapıldı. 2 listeli kongrede iş insanı Hakan Özgün derneğin yeni başkanı oldu.

Dernek 20.07.2022, 10:24
Trabzon Gümüşhaneliler Derneği’nde Hakan Özgün Dönemi
banner400

Uzun Sokak Eba Çarşısı 4.katta bulunan dernek lokalinde gerçekleştirilen kongrede daha önce aday olduğunu sosyal medyadan duyuran eğitimci-yazar hemşehrimiz Uğur Yenidoğan ve iş insanı hemşehrimiz Hakan Özgün aday oldu.
 

Katılımın yoğun olduğu kongrede delegeler tercihini Özgün’den yana kullanarak yeni başkanları olarak seçti.

Seçimin ardından mevcut başkan Volkan Albayrak ve yönetim kurulu üyelerine bugüne kadar verdikleri katkılar için, Uğur Yenidoğan’a da derneğe hizmet etme heyecanına verdiği katkıdan, örnek davranışından dolayı teşekkür eden yeni başkan Hakan Özgün, “Gümüşhanemiz için bugün Trabzon'da özel bir gün yaşadık. Seçimimize heyecan katan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Tam 35 yıldır derneğimizin yönetiminde yer almış olan önceki yönetim kurulu başkan ve üyelerine teşekkür ederim. 35 yıllık bir kurumun ağırlığının farkındayız. Tüm Gümüşhaneli kardeşlerimizin sesi olacağız, hepsinin yanında olacağız” dedi.

Özgün’ün yönetiminde Şahin Birşen, Murteza Eroğlu, Hülya Kalaycıoğlu, Nuriefdal Ekmekçioğlu, Ali Çelik, Çiğdem Yılmaz Karabulut, Servet Yiğit, Hülya Karaduman, Coşkun Erüz, Refika Esin Saraçoğlu, Faruk Tekin, Osman Deliloğlu, Şaban Mutlu ve Hamit Zengin yer aldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46