banner333

banner309

Vekil Küçük, “Başer’in Verdiği Her Sözün Arkasındayım”

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, belirlenen yerel seçim sonuçlarının ardından Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulundu.

Siyaset 01.04.2024, 13:42
Vekil Küçük, “Başer’in Verdiği Her Sözün Arkasındayım”
banner400

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, belirlenen yerel seçim sonuçlarının ardından Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulundu.


Seçim süreci boyunca MHP teşkilatları olarak uyum içeresinde çalıştıklarına değinen Küçük, ortaya koydukları başarılı çalışmanın sonunda Gümüşhane’de birinci parti olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Gümüşhane halkının kendilerine olan güvenini sandığa yansıttıklarını kaydeden Küçük, seçmenin güveni sayesinde Gümüşhane’yi yönetme iradesini kazandıklarını söyledi.

“Gümüşhane’yi Yönetme İradesini Bizlere Teslim Ettiler”

Gümüşhane halkına teşekkür ederek sözlerine başlayan Küçük, “ 2024 yerel seçim sonuçları Gümüşhane’mize hayırlı olsun. Bu demokratik süreçte tüm siyasi partilere katkı sağladıklarından ötürü tebrik ediyoruz. Biz seçim süreci boyunca çok uyumlu bir süreç yürüttük. Özellikle Gümüşhane’de çok başarılı bir çalışma yürüttük. Bu çalışmaların sonucu da sandığa yansıdı. Hemşerilerimiz bizim arkamızda durarak bizlere bu desteği verdi. Gümüşhane’yi yönetme iradesini bizlere teslim ettiler. Bizde onlara karşı mahcup olmayacağız. Bu sonuçlar bizlere karşı bir güven olduğunu gösteriyor. Bu saatten sonra var gücümüzle çalışacağız” dedi.


“Aday Tercihlerimizde Yanılmadık”

Geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleştirilen genel seçimlerde ki başarının ardından bugün kazanılan zaferi teşkilat içerisinde ki uyumuma bağlayan Küçük, “Bizde ki uyumu şehirde gördü. Bu bir kişinin başarısı değil, tüm teşkilatta ki arkadaşlarımızın ortak başarısıdır. Aday tespitlerimizi iyi yaptık. Seçmenin sesine kulak verdik. Tercihlerimizde de yanılmadık ve karşılığını da sandıkta gördük. Bu saatten sonra Vedat başkanımız ne derse her lafının arkasındayım. Vedat Soner Başer’in sözü benim sözüm, teşkilatımızın ve genel başkanımızın sözüdür. Var gücümüzle verdiği sözleri yerine getirmek için çalışacağız” diye konuştu.

Son olarak seçim sonuçlarına yönelik açıklamalarda bulunan Küçük, “Gümüşhane’de merkez, Köse, Torul ilçelerini ve yedi tane beldeyi kazandık. Şiran ile Kürtün’de kaybettik. Beldelerde ise elimizde bulunan bir tane beldeyi kaybettik, bizde olmayan iki tane beldeyi ise kazandık. Toplamda yine 10 tane belediyemiz var” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58