banner333

banner309

Kürtün Hizmeti Seçti

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti adayı Ahmet Kanat, kesin olmayan sonuçlara göre zafer kazandı.

Spor 01.04.2024, 13:53
Kürtün Hizmeti Seçti
banner400

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti adayı Ahmet Kanat, kesin olmayan sonuçlara göre zafer kazandı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yapan Kanat, Kürtün için yeni bir dönemin başladığını vurgulayarak Kürtünlü hemşerilerine teşekkür etti.


Kanat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 “ 31 Mart Yerel Seçimlerini bugün itibariyle ardımızda bıraktık. Ak Teşkilatımız ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak siz  değerli vatandaşlarımızın desteğini almak için çalıştık. Seçim süreci boyunca kimseyi üzmemeye ve kimsenin kalbini kırmamaya dikkat ettik. Bugün yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Birlikte yürünecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanımız Kürtün’ü taşıyacak daha çok hedefimiz var” dedi

Hangi partiye oy vermiş olursa olsun sandığa giden tüm vatandaşlara teşekkür eden Kanat, “ Bize oy verdi vermedi hesabı yapmadan; hiçbir şekilde küskünlük tutmadan vatandaşlarımıza hizmet etmeyi görev addediyoruz. Geçmiş kırgınlıkların takipçisi değil, millete hizmet etmenin peşinde olacağız. Güçlü bir zaferle  sonuçlanan bu kutlu süreçte yanımızda olan milletvekillerimize, AK Parti teşkilatlarına, saha seçim çalışmalarımıza emeğiyle katkı sunan kadın kollarımız başta olmak üzere tüm kardeşlerimize, gecesini gündüzüne katan yürekli genç arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım.  Bugün itibariyle başlayan yeni dönemin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum ”diye konuştu.

Yorumlar (1)
hasan 4 hafta önce
Yapılacak çok duvar var,çok kum,çakıl ve beton lazım
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52