banner333

banner309

Ünal Yılmaz “Partime Küskünlüğüm Yok”

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kelkit Halkının İradesi Yönünde Karar verdiğini Söyledi

Siyaset 22.01.2019, 13:35
Ünal Yılmaz “Partime Küskünlüğüm Yok”
banner400

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kelkit Halkının İradesi Yönünde Karar verdiğini Söyledi

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kelkit Halkının iradesi yönünde karar verdiğini, Milletvekilleri tarafından Kelkit halkının iradesine saygı gösterilmediğini, kendisinin ise partisine küskünlüğü olmadığını söyledi.

Yılmaz, Gümüşkoza Gazetesine yaptığı açıklamada, AK Parti’den 2014 yılında Belediye Başkanı seçildiğini, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde aday gösterilmediğini anımsatarak, “Elbette neden aday gösterilmediğimi açıklayacaklar. Ancak ne açıklarsa açıklasınlar geçerli bir sebepleri yoktur” dedi.

Aday gösterilmemesinin değerlendirmesini kamuoyuna bıraktığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Şu anda konu ile ilgili pek konuşmak istemiyorum. Öncelikle hedefimizi belirleyeceğiz. Ben bağımsız olarak aday olacağımı açıkladım. Allah’tan kaza, bela olmadığı, şartlar değişmediği müddetçe bağımsız adaylığım devam edecek” açıklamasında bulundu.

Başkan Yılmaz, “Ne Genel Başkanıma ne partime ne de partililerime herhangi bir sözüm ve küskünlüğüm yok. Milletin iradesinin üstünde bir güç olmadığını beyan eden Liderimiz, Genel Başkanımızın sözünden yola çıkarak beni Kelkit halkına sorarlar. Kelkit halkı beni istemiyorsa Belediye Başkan adayı yapmasınlar” dedi.

“Kelkitlinin İradesine Saygı Gösterilmedi”

Kelkitlilerin iradesine saygı gösterilmediğinin altını çizen Başkan Yılmaz, şunları kaydetti: “Saygı göstermeyenler de milletvekilleridir. Benim adaylığımı ya da meselemi Sayın Cumhurbaşkanımıza çıkarmadılar. Biz, Kelkit halkının isteği ve arzusu üzerine hareket ettik. Herhangi bir koltuk sevdalısı değiliz. Ben bir partiye de gidip sığınmamışımdır. Ben, bağımsız olarak yola çıkıyorum. Bütün siyasi partilerin teklifleri olmuştur. Hiçbirisiyle oturup konuşmamışızdır. Sadece hemşerilerimin bu haksız işe bir direniş gösterdik.”

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37