banner333

banner309

Teveccüh beni mutlu ediyor

Gümüşhane’de vatandaşların ve partililerin büyük ilgisiyle karşılanan Milletvekili Aday Adayı Dr. Ahmet Atilla Yılmaz, sadece hizmet etmek adına yola çıktıklarını söyledi.

Siyaset 11.03.2015, 22:33 11.03.2015, 22:35
Teveccüh beni mutlu ediyor
banner400
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Dr. Ahmet Atilla Yılmaz, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
 
Şehir turunu hız kesmeden sürdüren Yılmaz, şunları söyledi:
‘Millet ne derse, neyi isterse o olur. Kimse milli iradenin önüne geçemez. 2023 hedefinin aktif bir parçası olabilmek adına göreve hazırız. Başarıya ulaşmak için birlikte çalışma kültürüne sahip olmak zorundayız" dedi.
 
 
Yılmaz İçten Teşekkür Etti
‘Her zaman milletin içerisinde ve teşkilatın yanında olduk. Bu süreçte gerçekleştirmiş olduğum ziyaretlerim sırasında gerek esnafımız, gerek vatandaşlarımız ve partili partisiz tüm hemşerilerimizin şahsıma gösterdikleri samimi teveccühten dolayı çok mutluyum" 
 
 
Siyaset Hizmet Makamıdır
 
Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
‘Siyaset artık kısır bir ideoloji olmaktan çıkmış, hizmet makamına dönüşmüştür. En büyük ve kalıcı olan makam ise gönüllerde kazanılan makamlardır. Bu nedenlerdir ki, AK Parti kurulduğu günden bugüne, yapılan her seçimde milletimizden aldığı güçle siyaset tarihimize yeni bir bakış açısı getirmiştir. Bu sayfada yer almak bu bakış açısıyla hizmete katkı sunmak Gümüşhane’yi, Türkiye’yi inşa etmek istiyoruz’
 
 
Yeni Türkiye Yeni Güç
 
‘Özellikle ‘Yeni Türkiye, Yeni güç’ sözü bizi derinden etkilemektedir. Burada halkın değerleri ile barışık, halkın çıkarlarını savunan ve halkın yaşadığı gibi yaşayan bir kadro kastedilmektedir. Bizde bu kadrolardan biri olmak arzusundayız. Halkın yaşadığı gibi yaşamaya ve halkın değerlerine değer vermeye gayret edeceğiz. Görüyorum ki bugüne kadar bu anlayışla sürdürdüğümüz çalışmalar bir teveccüh olarak şahsıma gösteriliyor. Çok değerli Gümüşhane halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20