banner333

banner309

"Sonucu Gençler Belirleyecekler"

Saadet Partisi Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanı Berat Özsoy, 24 Haziran seçimlerinin sonucunu gençlerin belirleyeceğini söyledi.

Siyaset 15.06.2018, 08:10
"Sonucu Gençler Belirleyecekler"
banner400

Saadet Partisi Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanı Berat Özsoy, 24 Haziran seçimlerinin sonucunu gençlerin belirleyeceğini söyledi.

Türkiye’nin refahı için değişim vaktinin geldiğini dile getiren Özsoy, “Eğer hukukun işlemez olduğunu görüyorsak o zaman mutlaka değiştirme zamanı gelmiş demektir. Bu gün ülkemiz hızla kamplaştırılıyor. Kutuplara ayrılıyor. Evet, farklı düşünce de insanlar olabilir. Karşıt görüşlüler olabilir. Biz bunlara düşman değil, rakip olarak görmemiz gerekir. Ancak bu gün maalesef gelinen nokta öyle değil. Bugünkü, kutuplaşmanın müsebbibi hükümette olan AK Parti’dir. Cenab-ı Hak eğer bize iktidar nasip ederse, biz toplumun her kademesini kucaklayacağız” dedi.

İttifak ile birlikte baraj sorunlarını ortadan kaldırdıklarına vurgu yapan Özsoy, insanların fikirlerini beyan etmekten çekindiğini kaydederek, “Bakınız bu gün memurlar, işçi kardeşlerimiz, esnaf kardeşlerimiz artık fikirlerini paylaşamaz hale geldi. Hele ki şu son on günde yüz kişiye sorduğunuzda on kişiden görüş alamaz olduk. Artık bu böyle gitmez diyenler, dip dalga oluşturarak geliyor. Bu dip dalga bu seçimlerde Saadet Partisi için gelip, hükümeti değiştirecek Allah’ın izniyle. Kimsenin kimseye tahakküm kurmadığı, insanlarımızın kendi inanç ve düşünceleri ile özgürce ve kardeşçe yaşayacağı bir Türkiye inşa edeceğiz” diye konuştu.

Bu anlamda en önemli güvencelerinin gençler olduğuna işaret eden Özsoy, “Çünkü Erbakan Hocamız;”Bir milletin asıl gücü, topu, tankı, tüfeği değil imanlı ve inançlı gençliğidir” sözünü sürekli dile getirirdi. Gençlerimize çok önem verir geleceğimizi de gençlerimizin inşa edeceğini vurgulardı. Bu seçimlerde de en büyük görev genç kardeşlerimize düşmektedir. Çünkü gençler geleceğimizin teminatıdır. Gençler bir olayla bir işle bir durumla karşı karşıya kaldıklarında asla körü körüne bağlanmazlar. Gençler araştırırlar, incelerler, okurlar ve sonucunda da doğruya ulaşırlar. Bunun için bu seçim süresi zarfında gençlerimiz tarihinin sayfalarını karıştıracak ve bunun sonunda elbette inanıyoruz ki doğru kararı vereceklerdir. Allah’ın izniyle gençlerimiz milletin sesi olan Saadet Partisi’ne destek vereceklerdir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38