banner333

banner309

Seven, Samsun'dan Aday Adayı Oldu

Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu (SAM-GÜDEF) Başkanı, Kavak Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Mustafa Seven Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı oldu.

Siyaset 07.05.2018, 11:37 12.06.2018, 09:10
Seven, Samsun'dan Aday Adayı Oldu
banner400

Aday adaylık müracatını Ak Parti Samsun il Başkanlığına kalabalık ve yoğun bir destekle yapan Op.Dr.Mustafa Seven yaptığı basın aşıklamasında ;

                         Değerli dostlarım, kardeşlerim,yol arkadaşlarım,sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri,basınımızın değerli temsilcileri,hanımefendiler beyefendiler hepinizi saygı ile selamlıyorum.Bu cumartesi günü tatil yapmak yerine buraya kadar yorularak bana destek vermenizden çok mutlu olduğumu ve şükranlarımı ifade etmek istiyorum.

                      Kendimi size kısaca tanıtmak istiyorum.Ben 1972 yılında öğretmen bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olarak Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi’nin Özen köyü’nde dünyaya geldim.Ailem uzun yıllardır Samsunda ikamet etmekte olup Samsun 19 mayıs üniversitesi Tıp Fakültesinden 1994 yılında mezun oldum.1998 yılında uzmanlık eğitimini tamamlayarak 26 yaşında yani çok genç yaşta   uzman doktor oldum.24 yıllık meslek hayatımda ülkemizin çeşitli, yerlerinde gerek doktor gerek idareci olarak görev yaptım. Başka illerde görev yaptığım bu süre içerisinde Samsun’u memleketim bilerek hareket ettim ve tüm yatırımımı Samsun’a yaptım. Samsun benim için her zaman Dünyanın en güzel yeri oldu. Tüm kardeşlerim  de Samsun da yaşamaktadır. Evliyim ve 5 çocuğum var.

                  Bildiğiniz üzere  Samsun’da yaşayan yaklaşık 60 bin Gümüşhaneli vatandaşımız olup bu hemşerilerimizin  kurduğu derneklerin oluşturduğu Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu isimli Federasyonun Genel  Başkanlığı görevini 2016 yılının mart ayından itibaren yürütmekteyim. Kavak Devlet hastanesinde gerek uzman doktor olarak çalışmam gerek Başhekimlik görevini yapmam dolayısıyla Samsun da tanınmaktayım. Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı olmam münasebetiyle Samsun ilimizde yaşayan başka illere mensup vatandaşlarımız ve  bunların kurduğu sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yakın ilişkiler içerisindeyim. Zaman zaman bu sivil toplum kuruluşları ile ortak programlar yapmaktayız.20 bilimsel yayın ve Çok sayıda kongre katılımım olup bir Tıp Kongresi ödülü ve bir adet patent(Doğum sonrası kanama durduran cihaz-TUBİTAK teşvikli) geliştirdim. Samsun Atakumda Eğitimi ,fiziki yapısı ,donanımı ve üstün başarısı ile kendinden söz ettiren Özel Mustafa Seven Anaokulunun kurucusuyum. Sosyal   medya ve iletişim konusunda gerekli donanıma sahip olup, yaptığım faliyetleri buradan duyurmaktayım(https://www.facebook.com/.100003065105305 

               Gerek aldığım eğitim gerek çalışma hayatı boyunca edindiğim tecrübeler ile Samsun halkına hizmet etmek için AK Parti’den aday adayı olarak başvurdum. Güzel Samsunumuzda sağlık turizmi ve entegre tıbbi cihaz sanayisinin gelişimi Samsun insanına gerek istihdam gerek gelir olarak büyük katkı sağlayacaktır. Hızlı Tren Hattı yapımı Samsunun gelişmesinde çok önemli bir projedir.Samsuna kurulacak ikinci Devlet üniversitesi Samsunun hem sosyal hem de ekonomik hayatına büyük katkı sağlayacaktır. Samsunumuzda önemli bir sorun olan uyuşturucu ile mücadele konusunda kentsel dönüşüm acilen sağlanmalıdır. Özellikle nitelikli okul öncesi eğitim kurumlarının açılması gençlerimizin ileriye dönük hedefleri açısından çok önemlidir. Samsunspor Samsun için sadece bir takım değil önemli bir manevi değerdir ve bir an önce gereken ne varsa yapılmalıdır.

            Özellikle Güzel ülkemizin geçirmekte olduğu bu zor dönemde görev almayı bir vatan borcu olarak görüyorum. İç ve dış Düşmanlarımızın tehdidi altında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde beka mücadelesi verilmektedir.Hudutlarımızda gaza bayrakları açılıdır.Dünyanın bir çok yerinde Müslümanlar zulüm altında olup bu seçimler onlar için de hayati önem taşımaktadır. Mazlumların kimsesizlerin Dünyadaki umudu Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında bu millettir. Bu sorumluluk bu seçimlerin ana teması olacaktır saflarımızı hakkın yada batılın yanında olmak inancı belirleyecektir.

             Bana değer vererek buraya teşrif eden başta  hanım kardeşlerim olmak üzere tüm dostlarıma teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

                                                                            Op.Dr.Mustafa Seven

                                                             AK Parti  Samsun Milletvekili Aday Adayı

         

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38