banner333

banner309

Mutlu Gürler'e CHP'de Yeni Görev

Mutlu Gürler, CHP Genel Merkezinde oluşturulan Medya İletişim Merkezi’nin Koordinatörlüğü’ne getirildi. Gürler, Gümüşhane hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Siyaset 05.02.2013, 13:19
Mutlu Gürler'e CHP'de Yeni Görev
banner400
Uzun yıllar Adalet Bakanlığı’nda Bakanlık Müşaviri olarak görev yapan Gürler, 24. Dönem Gümüşhane Milletvekili Adayı olmuştu. 

Bir süre önce Adalet Bakanlığı’ndaki görevinden ayrılarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in Danışmanlığını yapmaya başlayan hemşerimiz Mutlu Gürler, CHP Genel Merkezi’nde Medya İletişim Merkezi olarak yapılandırılan ve yüksek teknolojik alt yapıya sahip, deneyimli geniş bir kadronun çalışacağı birimin Koordinatörlüğü’ ne getirildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin tarafından, Propaganda Birimi’nde yeniden yapılanmaya yönelik çalışmalar kapsamında oluşturulan birimin koordinatörlük görevini üstlenen Mutlu Gürler, oluşturulan birim hakkında basın kuruluşlarına bilgi verdi.
Gürler; ’’Başta yaklaşan yerel seçimler olmak üzere tüm seçim süreçlerinde; yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası medya, oluşturduğumuz deneyimli kadro tarafından yakından takip edilecek. Bu yüksek teknolojik donanım ve konusunda uzman kadro tarafından yapılacak medya takip süreci sonucunda kimler hangi konularda nerelerde neler söylemiş, hangi tartışmaları gündeme taşımış, hepsi bizim arşivleme sistemimizde yer alacak.
Amacımız oy veren vermeyen geniş kitlelere, derlenen bu bilgilerin ve partimizin çözüm önerileri ile mesajlarının aktarımını sağlamak. Halkımızda zihin bulanıklıklarına yol açan bilgi kirliliklerini engellemek, yaşanan gerçekleri ve ülkemizin gerçek gündemini olanca açıklığıyla ve gerçekte olduğu gibi insanlarımıza aktarmak.’’ dedi.
Gümüşhane Her Zaman Gündemimizde

Ulusal basına hitaben CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin tarafından yapılan basın toplantısı sonrasında görüştüğümüz Gürler, Gümüşhane hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Gürler; ’’Parti içi çalışmalar kapsamında ülkemizin her yerinde vatandaşlarımızla görüşüyor, dertlerini dinliyoruz. Bu nedenle son dönemde arzu ettiğim sıklıkta ziyaret etme fırsatı bulamamış olmakla birlikte, Gümüşhane her zaman benim gündemimdeki özellikli ve öncelikli yerini hep korumakta.
Aslında memleketimizin her yerinde öncelikli ve temel sorun aynı; işsizlik ve geçim zorlukları. Gümüşhane’de bu sıkıntılardan nasibini alıyor maalesef. Ne zaman Gümüşhane’ye gitsem esnafından köylüsüne, işçisinden memuruna kiminle konuşsam, herkes aynı sıkıntıdan dert yanıyor. Gümüşhaneli hemşerilerimiz bu dar boğazı hak etmiyor. Kendisine reva görülen bu yaşam düzeninden bir şekilde kurtulması gerekiyor.
Parti olarak yerel seçimler bizim için çok önemli. Hedefimiz Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışını bütün Türkiye’ye yaşatmak. Bizim Gümüşhane ile olan bağımız, her Gümüşhaneli’nin bildiği üzere siyasetler üstü bir bağ. Gönül bağımız var Gümüşhane ile. Bunu herkes bilir. Bizi memlekete bağlayan bambaşka değerler, akrabalıklar, dostluklar, arkadaşlıklar var. Oradan kopmamız, uzak kalmamız söz konusu olamaz. Pirahmet’den kuş havalansa, Terson Dağı’nda Karamustafa Deresi’nden iki yudum su içse haberimiz olur. Uzaklık yalnızca mesafelerdedir, gönüllerde her zaman beraberiz.’’açıklamasını yaptı.
Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in TBMM’deki Danışmanlığı’nın yanı sıra CHP Genel Merkezi’nde oluşturulan Medya İletişim Birim Koordinatörlüğü görevini üstlenen Hemşerimiz Mutlu Gürler, CHP Genel Merkezinin 13. Katında oluşturulan yirmiye yakın sayıdaki deneyimli bir ekiple çalışmalarına devam ediyor.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 13 Mayıs 2024
İmsak 03:17
Güneş 05:00
Öğle 12:23
İkindi 16:17
Akşam 19:36
Yatsı 21:13