banner333

banner309

Millet İttifakından yürüyüş

Gümüşhane’de 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimleri öncesinde Millet İttifakı mensupları “hak, hukuk, adalet” sloganlarıyla yürüyüş düzenledi.

Siyaset 10.05.2023, 08:51
Millet İttifakından yürüyüş
banner400

Millet İttifakı’nın İYİ Parti listesindeki adayları Muzaffer Altıparmak ve Bedri Ağaç öncülüğünde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü önünden başlayan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş Cumhuriyet ve Atatürk Caddelerinden gelinen 15 Temmuz Zafer Meydanında yapılan basın açıklamasıyla son buldu.

“Allah nasip ederse 14 Mayıs akşamı bu ucube sistemden kurtulacağız”

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, “Bu coşkulu kalabalığı gördükten sonra bir kez daha söylemek istiyorum her şey çok güzel olacak. Hep beraber başaracağız. Birleşe birleşe kazanacağız. 6 parti bir araya geldik Gümüşhane'de birleşe birleşe başaracağız. Vekillerimizi Ankara’ya göndereceğiz. İnşallah bugün yaptığımız bu yürüyüş Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerimizin iktidar yürüyüşüdür. Allah nasip ederse 14 Mayıs akşamı hep beraber bugünkü mevcut tek adam rejiminden ve bu ucube sistemden kurtuluşumuzun müjdecisi olacak. Hep beraber başaracağız ve hep beraber Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.

“İlk turda bu işi bitireceğiz”

Vatandaşları oylarına ve Gümüşhane’ye sahip çıkmaya davet eden İYİ Parti Milletvekili adayı Muzaffer Altıparmak ise “Biliyorsunuz ki Gümüşhane son yıllarda sahipsiz bırakıldı. Biz size sahip çıkmaya geliyoruz. Biz sizin sorunlarını çözmeye geliyoruz. Biz size iş ve aş getirmek için çalışacağız. Biz sizi çok seviyoruz ama onlar sizi sevmediler ve sahipsiz bıraktılar. Biz Ankara’ya sizin için gideceğiz. İnşallah huzurlu, mutlu ve laik bir ülkede yaşam süreceğiz bundan sonra. İlk turda bu işi bitireceğiz. Herkese sesleniyorum oylarınızı kullandıktan sonra iş bitti demeyin, sandıkların başında seçim güvenliğini ivedilikle sağlamak hepimizin görevi. 14 Mayıs günü oylarınıza sahip çıkın. İnşallah her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

“Kapalı mahfiller ardında bizlere aşağılık iftiralar atanlar hesap verecek”

Herkesi doğru ve dürüst siyasete davet eden İYİ Parti Milletvekili adayı Bedri Ağaç da “Şunu herkesin anlaması lazım: Biz seçime gidiyoruz savaşa değil. Seçimler demokrasi şölenidir. Pazar günü Erzurum’daydık ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun mitingi vardı. Orada toplanmış ellerinde Türk Bayrağı olan Erzurumun güzel insanları başlarına taşlar yediler. O provokatörleri şiddetle kınıyoruz. Herkes bilsin seçime 4 gün kaldı bu devran döner. Suç işleyenler, bu millete zulmedenler, haksızlık yapanlar, soyanlar, çalıp- çırpanlar Türkiye Cumhuriyeti Hukuk Mahkemeleri önünde yaptıklarının hesabını mutlaka verecek. Kapalı mahfiller ardında bizlere aşağılık iftiralar atanlar hepsinin hesabını verecek. Yok ülkeyi bölüyorlar, yok bunlar teröristlerle işbirlikçi diyorlar. Her kim terörist ise, işbirlikçi ise ve her kim bu ülkeyi bölmek istiyor ise Allah onların belasını versin. Ben ömrünün 32 senesini Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) vermiş bir insanım. Keza milletvekili adayımız Sayın Muzaffer Altıparmak’da bu memleketin tertemiz bir evladıdır. Bize terörist diyen adamın ağzını yırtarız. Sevgili Gümüşhaneliler olay basit: Alıştıkları rant düzeni bozulsun istemiyorlar. Alıştıkları 4-5 maaşlı saltanat bitsin istemiyorlar. Liyakatsiz olarak geldikleri yerlere çöktüler. Bu milletin iliğini sömürüyorlar. Biz kararlıyız, bu memleketin kararlı ve inançlı milyonları var. Biz bu düzeni değiştireceğiz. Gidiyor gitmekte olan, geliyor gelmekte olan ve biz kazanıyoruz. Bütün zorlamalara rağmen biz demokrasi, hak, hukuk ve adalet diyeceğiz. Sabırla 14 Mayıs sabahını bekliyoruz. O gün düğüne gider gibi koşarak gidip oylarımızı kullanacağız ve sandıklarımıza çıkacağız. Biz bu ülkenin makus talihini kıracağız ve hep birlikte kazanacağız. İnşallah Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13.Cumhurbaşkanı yapacağız ve Millet İttifakı iktidar olacak. İnşallah bu yozlaşmış düzeni kökünden değiştireceğiz.” dedi.

Millet İttifakı’nın ortakları İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Habil Palancı, DEVA Partisi İl Başkanı Hamza Çakır, Saadet Partisi İl Başkanı Av. Akın Demir, Demokrat Parti İl Başkanı Şerif Akıntürk ve Gelecek Partisi İl Başkanı Yasin Uçan, ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarının katıldığı yürüyüşe destek veren isimler arasında Millet ittifakı bileşenlerinin 28. dönem Gümüşhane milletvekili aday adayları Serkan Kaya, Serkan Mutlu, Cengiz Taşdemir, Prof. Dr. Zafer Ulutaş, Necdet İlhan ve Ergin Çubukçu da yer aldı.

Haber: Zeynep KAYA

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11