banner333

banner309

Mahir Doğan Aday Adayı Oldu

Gümüşhane Kelkit Karacaören köylü hemşerimiz Avcılar Belediyesi Meclis Başkan vekili Mahir Doğan, CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayı oldu.

Siyaset 27.11.2018, 23:20 28.11.2018, 06:55
Mahir Doğan Aday Adayı Oldu
banner400

Sorunları bilmeyen çözümün parçası olamaz diyen Mahir Doğan;”Avcılar’ın sokaklarında büyümüş, 36 yıldır bu ilçede okumuş, bu ilçede evlenmiş ve iş kurmuş biriyim.Sorunları birebir yaşadım ve şimdi bu sorunların çözümü için sıra bende diyorum. Projelerle geliyorum” dedi.

Mahir Doğan Kimdir

 Ev hanımı bir anne ve TC Karayollarında devlet işçisi olarak çalışan bir babanın evladı olarak 1978 yılından Gümüşhane’de doğan Mahir Doğan,1982 yılından bugüne ailesiyle  İstanbul Avcılar’da ikamet etmekte ve yaşamaktadır. Sakarya Üniversitesi Otomotiv Bölümünde ön lisans eğitimi aldıktan sonra Anadolu Ünive rsitesi İşletme Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan DOĞAN, Yıldız Teknik Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden Pedagojik Formasyon Eğitimi alarak yüksek lisansını Geliş im Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Ekonomi ve Finans alanında öğrenimine devam

etmektedir. Uzun yıllar otomotiv sektöründe çeşitli görevlerde yer alan DOĞAN, 1999-2002 yılları arasında Merc edes Benz Türk A.Ş ve sonrasında Şişli Motor Tek nik Lisesi’nde stajyerliğini tama mlamıştır. 2002-2004 yılları arasında Yeniköy Otomotiv ve İnş. San. Tic. Ltd. Şti.’de 40 kişiden oluşan bir ekibi yöneterek Satış Sonrası Müşteri Hizmetler Müdürlüğü görevini, 2004-2008 yıllarıarasındaEfeOtomotivPazarlamaA.Ş’de65kişilikbirekibiyöneterekSatış Sonrası Müşt eri Hizmetleri Müdürlüğü görevini, 2009-2011 yılları arasında İlke Otomotiv Paz.Tic.San.LTD.Şti.’de satış müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 2012 - 2015 yılları arasında global cirosu 30 milyar Dolar’ın üzerinde olan ve dünyanın en büyük otom otiv distribütörlerinden biri olarak sektörde faaliyet gösteren ALJ Grup bünyesinde After market Ülke Satış Müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

Mahir DOĞAN, kurumsal firmala rda üstlendiği görevlerin ardından deneyimlerini özel sektöre

taşıyarak ticari hayatını zincir haline getirdiği gıda sektöründe sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

YÜRÜTÜLEN PROJELER

• İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken; o AvcılarİlçeÖrgütü’nünSWOTanalizlerini

gerçekleştirerek elde edilen sonuçları rapor haline getirmiş ve İlçe Başkanlığına gerekli çalışmaların yapılması hususunda sunmuştur.

o Bugünküadıile“AdilSeçimPlatformu”olanseçim sonuçları ile ıslak imzalı tutanakların eşleştirilmesi çalışmasını ilk kez Avcılar’da gerçekleştirmiştir.

• Mahalle Birim Başkanlığı görevini sürdürürken; o AvcılarDenizköşklerMahallesi’nde“ÜzümSalkımı

Örgütlenme Metodu” ile partililerin iletişimi ve bağlılığını artırarak bir çalışma grubu oluşturmuştur.

• Meclis Üyeliği’ni sürdürürken;

o Belediyeyeyapılanişbaşvurularınındahaetkinşekilde

yönetilebilmesi için Secret CV ile iş birliği gerçekleştirerek Avcılar Belediyesi sınırları dâhilinde işveren ve iş arayanları “Avcılar İş Akademisi” ile bir araya getirerek platform oluşturulmasını sağlamıştır.

o Sosyalbelediyeciliğingereğiolarakfırsateşitliğinin sağlanması adına eğitim öğretim alanında çalışmalar yürüterek öğrencilerin sınavlara rahatlıkla hazırlanabilmesi ve bölgedeki akademik başarının artırılabilmesi adına “Sınavlara Hazırlık Kursları” projesini hazırlamıştır. Bu proje kapsamında öğrencilere kültür merkezlerinde ücretsiz ders ve sınav imkânı sunularak, sınıf düzeylerine göre bilgi yarışmaları düzenlenmiştir.

o Avcılarilçesininriskkuşağındaolmasısebebiyledoğal afetlere hazırlık konusunda çalışmalar yürütülerek, Avcılar Belediyesi Afet Gönüllüleri (ABAG) Projesi hayata geçirilmiştir.

o Bölgedeyaşayanevliçiftlerinsorunlarınadokunmak ve uzlaşmalarında yardımcı olmak adına “Evlilik ve Yaşam Okulu” projesini hazırlamış ve çiftler için danışmanlık hizmeti verilmesi huşunda çalışmalar yürütmüştür.

o Haftanınbelirligünlerindekurulankapalısemt pazarlarında organik ve yerel ürünlerin, ev hanımlarının yaptığı ürünlerin ve bitkisel ürünlerin satılması için “Çok Amaçlı Pazar” projesini hazırlanmış ve “Garaj Günleri”ni hayata geçirmiştir.

SİYASİ HAYATI

1997

Siyasete 1997 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Sekreteri olarak adım attı.

2004 -2011

2004-2011 yılları arasında sırasıyla Gençlikten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı, Bilişimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2011 - 2014

2011-2014 yılları arasında Mahalle Birim Başkanlığı görevini üstlenerek, mahalledeki partililerin örgütlendirilmesi, mahalli partililer ile çalışma gruplarının oluşturulması, STK’lar ile toplantı ve ziyaretlerin, seçmen eğitim analizlerinin, ev ve iş yeri ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi faaliyetlerini yürüttü.

2014

2014 yerel seçimlerinde Avcılar Belediyesi Meclis Üyeliği görevine seçilerek, bu görev kapsamında yasama maddelerinin hukuka, belediye tarafından talep edilen işin kanuna uygunluğunu kontrol etmek amacıyla; 2014-2016 tarihleri arasında Hukuk Komisyonu Başkanlığı’nı, 2015-2016 tarihleri arasında Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı’nı yürüten DOĞAN, 2017 yılı itibariyle Denetim Komisyonu Başkanlığı’nı sürdürmektedir. Mahir DOĞAN’ın 2016 yılından günümüze Meclis Başkanlığı görevi devam etmektedir.

STK ÜYELİKLERİ

• 2006 - TEMA VAKFI

• 2007 - SOSYAL DEMOKRASİ VAKFI

• 2009 - İSTANBUL POLİS OKULLARI SPOR KULÜBÜ

• 2010 - TÜRKİYE TEKNİKERLER BİRLİĞİ

• 2015 - ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ

• 2018 - DENİZKÖŞKLER SPOR KULÜBÜ

   İLETİŞİM BİLGİLERİ

GSM: 0532 561 08 18

MAİL: [email protected] ADRES: Denizköşkler / Avcılar / İstanbul

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48