banner333

banner309

Küçük: MHP rekora hazır

Milliyetçi ve Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili adayları Musa Küçük ve Birol Tuğlu ile parti il teşkilat seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Siyaset 08.05.2023, 13:06
Küçük: MHP rekora hazır
banner400

Küçük ve Tuğlu, il ve ilçe teşkilatları, Ülkü Ocakları, Kadın Kolları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Ülkücü Sivil Toplum Kuruluşları ile 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi ‘bir oy Erdoğan’a bir oy MHP’ye’ sloganıyla çalmadık kapı bırakmıyor. 

MHP Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük, partisinin Gümüşhane’de rekor oy oranı alacağını ve bu rekora MHP’nin hazır olduğunu söyledi.

“İlçelerimiz ve köylerimizi ayıran zihniyet kaybedecektir”

Tüm ülkede olduğu gibi Gümüşhane’nin de sabırsızlıkla 14 Mayıs gününü beklediğini belirten Küçük, “Gümüşhaneliler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy hem de ahde vefasını göstermek için 3 hilale oy vermek için sabırsızlanıyor. Vatandaş kararını varmış. Vatandaşlarımız her şeyin farkında. İlk önce şahsına sonra Cumhurbaşkanımıza oy isteyenleri bizleri aynı kefeye koymuyor. Bu seçimde samimiyet, sevgi ve hoşgörü kazanacak. Yıkıcı dil, insanımızı ayrıştıran, ötekileştiren, merkez, ilçelerimiz ve köylerimizi ayıran zihniyet kaybedecektir.  Gümüşhane üst kimliğinde buluşanlar kazanacak Milliyetçi Hareket Kazanacak. Gümüşhane’miz kazanacak. Buna olan inancım tam. Bize buna inancı veren kapılarınızı çaldığımızda 3 hilali görev vatandaşlarımız gösterdi değerdir” dedi.

“MHP Gümüşhane’de birinci parti”

Küçük, “Cumhurbaşkanımız için rekor oy Gümüşhane’den gelecek. MHP için Türkiye rekoru da Gümüşhane’den gelecek. Şuan 1.partiyiz. 14 Mayıs’a kadar dur durak bilmeden vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Allah izin verirde hemşerilerimiz bu kardeşlerini meclise gönderirlerse esas o zaman bizlerin farkını görecekler. Elimiz Gümüşhane ve hemşerilerimizin üstünden hiç kalkmayacak” diye konuştu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38