banner333

banner309

Küçük: Gümüşhane’de MHP’li milletvekilinin farkını göreceksiniz

28.dönem milletvekili genel seçimlerinde yüzde 27 oranında 21 bin oy alarak Milletvekili seçilen Musa Küçük, “Gümüşhane’de MHP’li milletvekilinin, Musa Küçük farkını göreceksiniz” dedi.

Siyaset 15.05.2023, 08:50
Küçük: Gümüşhane’de MHP’li milletvekilinin farkını göreceksiniz
banner400

Küçük, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Kelkit ilçesinde Ülkü Ocakları’nın merhum genel başkanlarından Ali Metin Tokdemir’in kabrini ziyaret ettikten sonra kent merkezinde kendisini bekleyen seçmenleriyle buluştu.

Küçük, MHP İl Başkanı Mete Kaya, Milletvekili adayı Birol Tuğlu, ilçe Belediye Başkanları, teşkilat yöneticileri ve eşiyle alanda Fatih Parkı önünde bulunan bir aracın üzerine çıkarak konuşmasını yaptı.

Fatih Parkı önünde kendisini bekleyen kalabalığa seslenen Küçük, Cumhurbaşkanlığı seçimleri belli olmadığı için kutlama yapılmasını istemeyerek vatandaşları itidalli davranmaya çağırdı.

Konuşmasında çok büyük bir emek, sıkı bir çalışmanın sonucu MHP olarak Gümüşhane’de zaferle bir sonuç elde ettiklerini kaydeden Küçük, “Allah hepinizden razı olsun. Çok büyük bir emek, çok sıkı bir çalışmanın karşılığında milletvekilliği adaylığında Gümüşhane’de zaferle bir sonuç elde ettik. Bunda bütün teşkilat mensuplarımızın, ülküdaşlarımızın ve bizim samimiyetimize, bize güvenen Gümüşhaneli hemşehrilerimizin büyük emeği var. Allah hepsinden razı olsun. Biz gönlümüzden geçeni şuanda paylaşamıyoruz çünkü Cumhurbaşkanlığı seçimleri henüz sonuçlanmadı. Biz gerçekten önce ülkemiz sonra partimiz sonra biz diyen bir hareketin mensubuyuz. İnşallah Cumhurbaşkanlığında da zaferle seçimleri alacağız. Allah nasip etti vekil olduk. Size söz veriyorum. Her an duam: Size karşı Allah bizi mahcup etmesin” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri belli olduktan sonra Gümüşhane’de asıl kutlamayı yapacaklarını ifade eden Küçük, “Bizleri Gümüşhane birinci sıra milletvekili adaylığına layık gören, ailesinden biri olmaktan gurur duyduğum liderim Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Bana sahip çıkan, omuz omuza benimle mücadele eden teşkilatıma, belediye başkanlarıma, ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizi bağrına basan, yüreğine sığdıran Gümüşhaneli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Alandaki kalabalığa “Gümüşhane’de MHP’li milletvekilinin, Musa Küçük farkını göreceksiniz” diyerek söz veren Küçük, “Allah nasip ederse Ankara’daki gücümüzü Gümüşhane’de hizmet olarak yansıtacağız” ifadelerini kullandı.

Küçük’ün konuşmasının ardından alanda bulunanlar bozkurt işaretiyle Ülkücü yemini yaparak dağıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11