banner333

banner309

İYİ Parti aday adaylarını tanıttı

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanlığı 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekilliği genel seçimleri öncesinde aday adayı tanıtım programı düzenledi.

Siyaset 04.04.2023, 08:44
İYİ Parti aday adaylarını tanıttı
banner400

Ramada Gümüşhane Otel’de düzenlenen programda Gümüşhane Milletvekilliği aday adaylığına müracaat eden 7 aday adayının özgeçmişi okundu ve kısa birer konuşma yaptılar.

Programın başlangıcında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş, “Bu coşkulu kalabalığı gördükten sonra milletin bizi çağırdığına bir kez daha inandım” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında yola çıkarken herşeyi göze aldıklarını ve bu ülkeyi mutlu yarınlara hazırlayacak planları yaptıklarını kaydeden Ateş, “Ne yaparsanız yapın ülkemizin huzur ve refahı için, vatandaşımızın hak ettiği adalet için yılmadan, yorulmadan, yolumuza hep birlikte beraberce devam edeceğiz. Milletimiz ekonomik sıkıntı, huzursuzluk, liyakatsizlik, adaletsizlik, keyfi yönetim anlayışı ve kamu kaynaklarını yandaşlar tarafından hoyratça paylaşılması, hazinenin tam takır olması gibi durumlarla karşı karşıya bırakılmıştır. Bu dönümde toplumsal ayrışmanın dozu maalesef iyice artmıştır. Ayrıştırıcı ve nefret dili toplumumuzda derin yaralar açmıştır. Gücü elinde bulunduranlar, güç zehirlenmesi yaşamışlardır” dedi.

İYİ Parti’nin Gümüşhane’de birbirinden kıymetli 7 aday adayı olduğunu belirten Ateş, “Her biri bizim için çok değerli ve saygındır. Hangisi aday olursa diğerleri için üzüleceğim. İnanıyor ve güveniyorum ki kim aday olursa olsun diğer arkadaşlarımız kendileri aday olmuş gibi sahada çalışmaya devam edecektir. Başarıya giden yol bir ve beraber olmayı gerektirir. Mücadelemiz ülkemiz, Gümüşhanemiz adınadır, yarınlara umutlu bakmak isteyen gençlerimiz ve çocuklarımız adınadır. Bu seçim sürecini iyi anlamak, çalışmak ve başarılı olmak mecburiyetindeyiz. 13.Cumhurbaşkanı Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. İttifak bileşenleriyle beraber hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimlerinde bıkmadan, usanmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlikte başaracağız, tarih yazacağız” diye konuştu.

Başkan Ateş, salondaki kalabalık karşısında “Bu manzarayı gördükten sonra Gümüşhane’de birinci parti olacağımızı söylüyorum. Sizlerle beraber 15 Mayıs sabahına mutlu bir Türkiye, adaletin olduğu bir Türkiye, demokrasinin olduğu bir Türkiye’ye hep beraber uyanacağız. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar bize destek veren, beni yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Programda daha sonra alfabetik sıraya göre özgeçmişleri okunan aday adayları Ergin Çubukcu, Mustafa Adil Gürses, Muzaffer Altıparmak, Necdet İlhan, Serkan Kaya, Yusuf Serkan Mutlu ve Prof.Dr. Zafer Ulutaş birer konuşma gerçekleştirdi.

Programa İYİ Parti ilçe başkanları, il yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları yönetimleri ve partililer katıldı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45