banner333

banner309

Memleket’in Adayı; Genç Avukat Akdağ

Memleket Partisinin 28. Dönem Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Belli Oldu.

Siyaset 04.04.2023, 08:47 04.04.2023, 08:49
Memleket’in Adayı; Genç Avukat Akdağ
banner400

14 Mayıs’ta yapılacak olan 2023 genel seçimlerinde Memleket Partisinin Gümüşhane 28. Dönem milletvekili aday adayı belli oldu. Memleket Partisi Gümüşhane’de 29 yaşında ki genç avukat Hikmet Can Akdağ’ ı tek başına milletvekili aday adayı olarak gösterecek.

Memleket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Arzu Ay ile birlikte Gümüşkoza gazetemizi ziyaret eden milletvekili aday adayı Av. Hikmet Can Akdağ, Gümüşhane’de ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, gençlerin ülkenin geleceğinde söz sahibi olması gerektiğine vurgu yaptı.

Av. Hikmet Can Akdağ 28. Dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptığını söyleyerek,

“Memleket Partisi daha çok Türkiye Cumhuriyetinin geleceğine yönelik, Atatürk ilkeleri çerçevesinde ve kendi ilkeleri çerçevesi doğrultusunda hareket eden bir parti olduğu için aynı zamanda gençlere önem veren ve gençlerin ülkenin geleceğinde söz sahibi olmasını isteyen bir parti olduğu için tercihim bu yönde oldu. Gerçekten de laik, demokratik ve Atatürkçü ilkelerinden asla taviz vermeyen bir çatı altında gençleri ve vatandaşlarımızı topladığı için de genel başkanımıza destek veriyoruz. Partimizin milletvekili aday adayı olarak ta Gümüşhane’de elimizden geleni yapacağız. Şuan aday adaylığı uyrumuzu yapıyoruz. Daha yeni sahaya çıkacağız. Çevreden gelen duyumlarda yeni bir aday ve genç bir yüzün memleketimizde söz sahibi olmasını destekleyen birçok kişiyi gördük. Tüm Gümüşhane halkını partimize bekliyoruz. Herkese kapımız açık. Gümüşhane’ nin sorunları için herkesle bir arada olalım” dedi.

Memleket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Arzu Ay ise çalışmaların çok hızlı bir şekilde ilerlediğini söyleyerek,

“Artık gençlerimizin memleketin sorunlarına el atmasını istiyoruz. Gelecek onların, gelecekte ki sıkıntıları onlar çok daha iyi biliyorlar. Biz büyükler olarak gençleri artık desteklemek zorundayız. Meclise gençleri yollamalıyız. Şuan sahadayız. Toplantılarımıza her gün 3 5 kişi fazla geliyor.  Hedefimizi belirleyip yola çıktık. Hedefimizi küçük tutmuyoruz. Biz o barajı açıp oraya gireceğiz. Gençler büyük bir kitle olarak geliyorlar. Seslerini gümbür gümbür duyuruyorlar. Artık gençler siz oturun biz geliyoruz memlekete sahip çıkmaya geliyoruz diyorlar. Muharrem İnce’de ikinci parti olarak da çıkabilir. Çok büyük sürprizler ve farklı şeyler olabilir. Şimdiye kadar ne dedi ise çıkmıştır. O dedikleri de aynen gerçekleşecek. Bizde bunu umuyoruz ve bunun için de mücadelemizi de vereceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38