banner333

banner309

“İktidar Sahipleri Emeklilerimize İkici Sınıf Vatandaş Muamelesi Yapıyor”

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas Emeklilere yapılan “İkinci sınıf vatandaş” muamelesine tepki göstererek 54’ncü Hükümet döneminde yapılan yüzde 300’lük zammı hatırlattı.

Siyaset 18.01.2024, 18:09
“İktidar Sahipleri Emeklilerimize İkici Sınıf Vatandaş Muamelesi Yapıyor”
banner400

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas Emeklilere yapılan “ İkinci sınıf vatandaş” muamelesine tepki göstererek 54’ncü Hükümet döneminde yapılan yüzde 300’lük zammı hatırlattı.

Milletini unutanları milletin de unutacağını dile getiren Başkan Ziya Nas, “Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısından SGK ve Bağ-Kur emeklilerine "yüzde 5"oranında ek zam çıkması, aylık 15 bin TL seviyesini aşan açlık sınırının da çok altında maaşlarla yaşamaya çalışan milyonlarca emeklimizi büyük hayal kırıklığına uğratmıştır” dedi.

Bu enflasyon karşısında, bu hayat pahalılığında bu rakamlarla geçinebilmenin mümkün olamayacağına vurgu yapan Başkan Nas, “Vatandaşımızın sosyal yardımlara muhtaç olmadan yaşamını sürdürebilme gücüne sahip olması, son derece hayati bir konudur. Yeniden Refah Partisi olarak Hükümet'e Şeyh Edebali'nin "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" sözünü ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız'ın 54. Hükümet döneminde emeklimize verdiği yüzde 300'lere varan maaş zamlarını hatırlatıyoruz” diye konuştu.

Yapılan zammı “Emeklilerimizle dalga geçiyorlar” sözleri ile eleştiren Başkan Nas, “Bu toprağın asli unsuru olan vatandaşlarımızla dalga geçmeyin. İktidar sahiplerini bir kez daha "önce millet" anlayışıyla hareket etmeye çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27