banner333

banner309

Hasan Kulaksız; “Faiz Lobisinin Oyununa Gelmeyelim”

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Hasan KULAKSIZ; ulusal gündemi meşgul eden konularda çarpıcı açıklamalar yaptı. Doların yükselişi ve faiz lobisi ile ilgili açıklamalar yapan KULAKSIZ; ülkemizin istikrarını istemeyen şer güçlerin Dolar ile seçime etki etmek istediklerini ve vatandaşlarımızın bu oyuna gelmemesi gerektiğini ifade etti.

Siyaset 12.03.2015, 11:31 12.03.2015, 11:34
Hasan Kulaksız; “Faiz Lobisinin Oyununa Gelmeyelim”
banner400
DOLAR’IN YÜKSELİŞİ, ÇALIŞMAK YERİNE YATARAK PARA KAZANMAK İSTEYENLERİN BİR OYUNUDUR..


Ekonomi konusunun bütün ülkeler için en hassas konulardan birisi olduğunu ifade eden AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Hasan KULAKSIZ; “Bir iş adamı olarak ve ekonomik krizleri yaşamış bir kardeşiniz olarak o günleri bir daha Rabb’im bize yaşatmasın diyorum. Ancak bir iş adamı gözüyle değerlendirecek olursam. Şu an için endişenin zerresinin dahi gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü her şeyden önce bir koalisyon değil, tek parti hükümeti iktidarda ve hamdolsun ki başımızda Sayın Cumhurbaşkanımız ile Sayın Başbakanımız gibi iki vatanperver liderimiz buluyor. Piyasalarda oluşan bu durumun biraz global nedenlerden kaynaklandığını ve biraz da Sayın Cumhurbaşkanımızın yatırımların artması için faiz lobisi ile verdiği mücadelenin bir sonucu olduğunu düşünüyorum. Daha açık bir ifadeyle, yatırım yaparak değer üreterek yani her zaman vurguladığımız gibi çalışarak-terleyerek kazanç elde etme yerine parasını faize yatırarak ve bir takım oyunlarla vatandaşımızın cebindeki paraya gözünü dikmiş olan bir takım çevrelerin çirkin çabalarının bir sonucu olduğu inancındayım. Zaten bu durum bunu açıkça ortaya koyuyor” dedi.



DOLAR İLE SEÇİME ETKİ ETMEYE ÇALIŞIYORLAR..


Ülkemizin istikrarını istemeyen şer güçlerin Dolar ile seçime etki etmek istediklerini ifade eden KULAKSIZ sözlerine şöyle devam etti; “Sayın Cumhurbaşkanımız faizlerin inmesi gerektiğini, faiz üzerinden kazanç elde etmek isteyenlerin ülkemize yatırım yaparak kazanç sağlama yoluna gitmeleri gerektiğini sürekli vurguluyor. Bunu kimin için yapıyor. Tabii ki ülkemiz için, vatandaşlarımız için yapıyor. İşte bu noktada vatanını ve milletini değil de sadece kendi karını düşünen bir takım çevreler bu durumdan rahatsız oluyorlar. Dünya'da oluşan global ekonomik bunalımın da etkisini kullanarak kendilerince bir oyun oynamaya çalışıyorlar. Seçim arefesinde olduğumuz bugünleri de düşünürsek faiz lobisinin hangi emellerin peşinde olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. Vatandaşlarımızdan istirhamım; vatanımız milletimiz için gecesini gündüzüne katarak çalışan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve AK Hükümetimize desteklerini hiçbir zaman esirgememeleri, ayrıca faiz lobisinin kurduğu bu oyuna gelmemeleridir” 

Yorumlar (1)
Saim 9 yıl önce
ya ne nasıl vekil adayısın?
daha faiz lobisi kim bilmiyorsun?
kasalar, ayakkabı kutuları, çantalar, pasta kutuları ve sıfırlanamayan dolar erolar
bu ihaleyi de alırsak milletin anasını s diyenler
şerefsiz bebek katili terörist başı cani ile masaya oturan; şerefsizdir, alçaktır, .. biz teröristle pazarlık yapacak kadar alçak namussuzlardan değiliz..
askerler şehit olunca cinnet geçiren asker deyip zavallı vatan evlatlarını analar ağlamasın” diye karalayanlar
vatan toprağını bırakıp kaçıp sonra kahramanlık salvoları atanlar..
delil bulamayınca 52 saniyede 100 kişini başörtülü bayana ve çocuğuna hayalde saldırdı diyenler
camide bira içtiler diye feveran edenler ama içilmediğini söyleyen imamları sürenler
700 bin tl, lik saat takanlar, rızanın önüne yatanlar, bakara makara deyip ayetle dalga geçip pasta kutularında götürenler......
daha sayayım mı...........
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11