banner333

banner309

Atilla Yılmaz: Dersimizi iyi çalıştık

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Dr. Ahmet Atilla Yılmaz, milletvekili seçildiği takdirde şehrin biriken sorunlarına kalıcı çözüm getireceklerini söyledi.

Siyaset 12.03.2015, 22:39 12.03.2015, 22:41
Atilla Yılmaz: Dersimizi iyi çalıştık
banner400
 Gümüşhane’deki ziyaretlerine devam eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Ahmet Atilla Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu.

Bugüne kadar yapılmamış iddialı çalışmaları ortaya koyarak ‘Yeni Türkiye’ yolunda yenilikçi fikirler ve projelerle Gümüşhane’nin problemlerini çözmeyi hedeflediklerini ifade eden Yılmaz, mevcut projelerin yanı sıra yeni projelerle de kentin önünün açılabileceğini söyledi.

Gümüşhane’nin sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Yılmaz, açıklamalarına şu ifadelerle devam etti;

“Gümüşhane’yi cazibe merkezi yapacak birçok çalışmayı başta Gümüşhane Belediye Başkanlığı olmak üzere ilçe belediye başkanlıklarımız, STK ve halkımızla sandıktan alacağımız kuvvetli destekle gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Gümüşhane’nin öteden beri vizyonunun genişletilmesi, yukarıya doğru taşınması anlamında çok ciddi çalışmaların yapılması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Hep birlikte el ele verildiği takdirde çözemeyeceğimiz hiçbir sorun olmadığı inancını taşıyorum. Bu şehir çok daha mükemmel ve can alıcı hizmetleri hak ediyor. Bu manada 12 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin ülkemiz adına olduğu kadar Gümüşhane içinde büyük bir şans olduğuna yürekten inanıyorum. Bu nedenle çok çalışacağız, siyasetin dilini hizmet olarak algılayıp, ahlaki değerlerimizle yoğurarak hiç kimseyi ayırt etmeden sadece şehre ve onun içerisinde barındırdığı insanına, çiçeğine, böceğine, taşına toprağına duyduğumuz aşkla  yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (1)
Saim 9 yıl önce
vatan bilgisinden ve yurtaşlıktan çaktınız.
bu nasıl ders çalışmak ? 2 koltuk 25 aday adayı...
koltuk sevdası deseniz daha inandırıcı olur.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52