banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi’nin Tüm Borçlarını Ödeyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Sabri Varan, Gümüşhane Belediyesi’nden alacağı olan vatandaşlara seslenerek; “Borç batağında olan ve esnafa, belediye taşeronlarına, müteahhitlere borcunu ödeyemeyen Gümüşhane Belediyesinin tüm borçlarını, 31 Mart sonrasında inşallah kapatacağız.” dedi.

Siyaset 21.03.2019, 14:46
Gümüşhane Belediyesi’nin Tüm Borçlarını Ödeyeceğiz
banner400

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Sabri Varan, Gümüşhane Belediyesi’nden alacağı olan vatandaşlara seslenerek;

“Borç batağında olan ve esnafa, belediye taşeronlarına, müteahhitlere borcunu ödeyemeyen Gümüşhane Belediyesinin tüm borçlarını,  31 Mart sonrasında inşallah kapatacağız.” dedi.

Gümüşhane Belediyesi’nin israfta zirve yaptığına dikkat çeken Varan; “Sayın Çimen’e yakışan kocaman otobüsler, yüzlerce araç giydirip dağa taşa belediye bütçesinden milyonlarca lira reklam yapacağına esnafın, müteahhitlerin borcunu ödemekti. Gümüşhane’de her dükkanda, her sokakta onbinlerce reklam kitapçığı var. Çoğu çöplerde. Sadece bu reklam kitapçığı ile kaç esnafın borcu ödenirdi! Ne yazık ki beş yıldır olduğu gibi son günlerinde de sadece kendisini düşündü. Tüm alacaklı vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Biz Gümüşhane Belediyesi’nin tüm borçlarını kapatacağız. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39