banner333

banner309

Finlandiya Büyükelçisi, Milletvekili Aydın’ı Makamında Ziyaret Etti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar- Ge Başkan Yardımcısı olmanın yanı sıra TBMM’de çok sayıda komisyonda Başkan ve üye olarak görev yapmakta olan Doç. Dr. Kemalettin Aydın aynı zamanda TBMM- Finlandiya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı olarak da çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Siyaset 13.02.2013, 17:59
 Finlandiya Büyükelçisi, Milletvekili Aydın’ı Makamında Ziyaret Etti
banner400

 Finlandiya Büyükelçisi Sayın Nina Irmeli Vaskunlahtı ile TBMM çalışma ofisinde bir araya gelen Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Sayın Büyükelçi ile Türkiye- Finlandiya arasındaki ilişkileri görüştü. Görüşmede Yeni anayasa çalışmaları başta olmak üzere, ülkemizde başarı ile yürütülen Sağlık Reformu ve Kadın- Erkek Fırsat eşitliği çalışmaları üzerine yapılanlar ve Finlandiya’daki durum hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Doç. Dr. Kemalettin Aydın iki ülke arasındaki ticaret ve dostluğun geliştirilmesi için yapılacak tüm çalışmalara katkı sunacaklarını ifade ederek, istişarelerinin ve görüş alışverişinin devam etmesi temennisinde bulundu.

Görüşmenin ardından Finlandiya büyükelçisine Doç. Dr. Kemalettin Aydın’da Gümüşhane fotoğraflarından hazırlanan albümü hediye ederek, Gümüşhane hakkında da bilgi verdi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:08
Güneş 04:55
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:42
Yatsı 21:22