banner333

banner309

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'ye Geliyor

Akparti'nin Gümüşhane'de gerçekleşecek olan 6. Olağan il kongresine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak.

Siyaset 04.11.2017, 17:09 04.11.2017, 17:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'ye Geliyor
banner400

Akparti'nin Gümüşhane'de 19 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan 6. Olağan il kongresine  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak.

Akparti Gümüşhane Milletvekili 19 Kasım Pazar günü saat 16.00 da Aydın Doğan Spor Salonunda gerçekleşecek kongreye tüm hemşerilerimizi davet etti.

Partisinin kuruluşundan bugüne kadar yaptığı hizmetlerden bahsederek yeni bir atılım dönemine başladıklarını belirten Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Avukat Celalettin Köse’nin açıklaması şu şekilde; “ Ak Parti olarak 2001 yılında başladığımız kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamette ilerledik. Siyasetimizin merkezine her zaman insanımızı yerleştirdik. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet anlayışından hiçbir zaman vazgeçmedik. Ulaşımdan eğitime, sağlıktan savunma sanayisine her alanda dev eserler inşa ederek yapılamaz denilenleri yaptık ve ilkleri hayata geçirdik. Şimdi yeni bir atılım dönemine başlıyoruz. 2023 hedeflerimize daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenme ve tazelenme fırsatı olarak gördüğümüz 6. Olağan kongre sürecimizi büyük bir heyecanla ve coşkuyla yürütüyoruz. Bayram havasında devam eden bu süreçte sırasıyla Kürtün, Merkez, Kelkit, Köse, Şiran ve Torul ilçe kongrelerimizi tamamladık. Şimdi aynı coşku, şevk ve heyecanla 19 Kasım tarihinde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle il kongremizi gerçekleştireceğiz. İl kongremizle birlikte dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde Büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bu güne kadar partimize hizmet eden, bu sevdaya gönül veren ve bu heyecanımıza ortak olmak isteyen bütün hemşerilerimizi Ak Parti Gümüşhane 6. Olağan İl Kongremize davet ediyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48