banner333

banner309

Çimen: Milletimizin Beratı İçin Haydi Erzurum'a !

23 Haziran Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçeleşecek olan Milli İrade'ye Saygı Mitingine Gümüşhanelileri davet etti.

Siyaset 21.06.2013, 13:02
Çimen: Milletimizin Beratı İçin Haydi Erzurum'a !
banner400

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, 23 Haziran Pazar gecesi idrak edeceğimiz ‘Berat Kandili’nin başta Türkiye Müslümanları ile tüm İslam Dünyası’ndaki Müslüman Halklar’ın nihai kurtuluş ve beraatının başlangıcı olmasını temenni ederek, aynı gün Erzurum’da AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek, Büyük Oyunu Bozmaya, Haydi Tarih Yazmaya! Milli İradeye Saygı Mitingi’ne tüm Gümüşhane Halkı’nı davet etti.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınlayan Başkan Çimen, Erzurum İstasyon Meydanı’nda Pazar günü saat 17:00’da gerçekleştirilecek mitingin tüm millet ve Recep Tayyip Erdoğan Sevdalıları’nın buluşma mekanı olacağını belirterek, mitinge gitmek isteyenlerin AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı’na müracaat ederek, başvuruda bulunabileceğini söyledi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı olarak, Erzurum’a otobüs kaldıracaklarını belirten Çimen, “Görkemli bir konvoyla şimdi millet davası için yollara düşme vaktidir. AK Parti’yi ve onun şerefli liderini 12 yıldır bağrına basan Gümüşhane’nin şerefli halkı, bu büyük davanın şimdi geldiği bu en önemli aşamasında gereken hassasiyeti gösterme hususunda ben eminim ki bizden bile çok çok öndedir. Pazar günü AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı’mız önünden sabah saat 10:00’da Erzurum’a hareket edecek otobüslerimiz için Gümüşhane’nin ‘AK VİCDANLARI, BÜYÜK TÜRKİYE SEVDALILARI’ partimize şimdiden ücretsiz başvuruda bulunabilirler” dedi.

Erzurum Mitingi’nin gerçekleştirileceği günün gecesinin mübarek ‘Berat Kandili’ olduğunu da hatırlatan Başkan Çimen, Kandilin başta Türkiye Müslümanları ile tüm İslam Dünyası’ndaki Müslüman Halklar’ın nihai kurtuluş ve beraatının başlangıcı olmasını temenni ederek, bu gecenin dünyanın tüm mazlum halklarının özgürlük yolunun meşalesi olmasını diledi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
erdem 11 yıl önce
ücretsiz olduğunu iyice vurgulasaydın :-)) hatta üstüne makarna kömür olduğunu yazmayıda unutmuşsun başkan
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37