banner333

banner309

Cihan Pektaş:İslam Coğrafyası AK Parti için dua ediyor

AK Parti Gümüşhane milletvekili aday adayı Cihan Pektaş Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Musa Uncu ve teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek son dönemde yaşanan ulusal ve uluslararası olayları değerlendirdi.

Siyaset 25.02.2015, 13:09 25.02.2015, 13:12
Cihan Pektaş:İslam Coğrafyası AK Parti için dua ediyor
banner400

Memur-Sen üyelerine yaptıkları güzel çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Pektaş, “Türkiye’de yaşanan olaylara karşı sergilediği duruş ve Dünya üzerinde ezilen insanlar karşı gösterdiği duyarlılık ile inançlı bir sivil toplum örgütüne en güzel örneğinin Memur-Sen olduğunu söyledi.

Dünya üzerinde milyonlarca Müslümanın tarifsiz acılar yaşadığını ifade eden Pektaş, yaşanan bu zulme tepki gösteren tek ülkenin Türkiye, tek partinin de AK Parti olduğunu belirtti. İnsan haklarından dem vuranların yaşanan katliamlara sessiz kaldığını, demokrasi çığırtkanlarının sus pus olduğunu kaydeden Pektaş, “ Filistin’de, Myenmar’da, Arakan’da, Suriye’de, Mısır’da, Doğu Türkistan’da ve dünyanın dört bir tarafında Müslümanlar inançları nedeniyle acı çekiyor. Bu acıların son bulmasına dair tek ümitleri ise Türkiye Cumhuriyeti. İşte bu sebeplerden dolayı İslam Coğrafyası, ellerini semaya kaldırmış Türkiye için, AK Parti için dua ediyor” diye konuştu.

Memur-Sen Teşkilatının Kurucu Başkanı Akif İnan’ı ve bu yolda hayatlarını kaybedenleri dua ve rahmetle andığını söyleyen Pektaş, 7 Haziranda yapılacak seçim için hedeflerinin 400 Milletvekili sayısına ulaşmak olduğunu kaydederek Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilciliği ve üyelerinden destek istedi.

Yorumlar (1)
Saim 9 yıl önce
Nerede sayın Pektaş? Şu Amerikan conilerinin şerefsizce ırzına geçip katlettikleri Irak tamı?, Doğu Türkistan da mı?, hala katledildikleri Suriye de mi? Libya dan mı?, Mısır dan mı? He nerede dua ediyorlar sayın Pektaş? Ama siz ırak ta Müslümanları ırzına geçerek katleden şerefsiz Amerikan conileri için sağ salim ülkelerine dönmeleri için dua ettiniz. Bebekleri kundağında katleden cani başı için her şey yapıyorsunuz. Vatan evlatlarına karşı her türlü zulmü normal karşılıyor ve yandaşlarınız pkk lılara hiçbir şey yapmadığınız gibi onlarla düetler yapıyorsunuz. Ve Diyarbakır dan kobaniye seranat ta yapıyorsunuz.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58