banner333

banner309

CHP'li Bedri Ağaç'tan Belediyeye sert eleştiri

CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, trafik ve imar konularında belediye yetkililerine sert eleştirilerde bulundu.

Siyaset 28.08.2016, 16:22 28.08.2016, 16:46
CHP'li Bedri Ağaç'tan Belediyeye sert eleştiri
banner400

Şehir içi ulaşım ve trafik probleminin en önemli sorunlardan olduğunu belirten Bedri Ağaç, "Şehrimizde park yeri problemi ve trafik keşmekeşi aynen devam etmektedir. Caddelerde iki yanlı ve düzensiz araç parkı, yolları neredeyse kullanılamaz duruma getiriyor. Sabah ve akşam mesai saatleri başlangıç ve bitiminde şehirde tam bir trafik kaosu hakim. Bir tek, görevli trafikçi veya zabıta piyasada görünmüyor. Halk kendi kendine kaosu aşmaya çalışıyor. Bu sorunun çözümüne dair hiç bir çalışma ve proje yok" dedi.

"Belediyenin asıl işi inşaatçılık olmuş"

Çarpık kentleşme ve imar rantı ile haksız rekabet uygulandığını söyleyen Bedi Ağaç, özel imar uygulamaları ile adam kayırmacılık yapıldığını iddia ederek, "Belediye başkanının birinci ve ikinci derece yakınları veya adamları ticaret, inşaat ve hizmet sektöründe yani her dalda zirvede maşallah. İmar Komisyonunda ve Belediyede görev yapanların adeta asıl işi inşaatçılık olmuş durumda. Ne tuhaf değil mi, bir önceki belediye başkanı döneminde şehrin en büyük müteahhitlerinden biri belediyede şöför kadrosu ile çalışan arkadaştı. Şimdi de bu büyük müteahhit koltuğunun adayı yine belediyede müdürlük yapan bir arkadaş. Yahu siz alemi sersem milleti kör mü zannediyorsunuz? Millet bıktı sizin Gümüşhane'de her yere ve her şeye para ve rant gözlüğü ile bakma huyunuzdan. Kardeşim ya belediye başkanlığı ya da ticaret yapacaksınız. İkisi bir arada olmaz. Ha olur da sadece üçüncü dünya ülkelerinde olur, yani; medeni ve hukukun egemen olduğu dürüst ve ahlaklı bir yönetim anlayışında, muasır medeniyetleri örnek almış bir ülke modelinde olmaz" şeklinde konuştu.

"Yeni Pazaryeri can ve mal güvenliğini tehdit ediyor"


Yeni Pazaryeri Alanı'ndaki çalışmaların inşaat kural ve kaidelerine aykırı bir şekilde ilerlediğini belirten Bedri Ağaç, bu inşaatın çevresinde yaşayan insanların can ve mal güvenliğini de tehdit ettiğini ifade ederek "Oluşabilecek ciddi sorunlar için yetkilileri şimdiden uyarıyoruz.  Biz CHP olarak ülkemizin ve ilimizin sorunlarına hep duyarlı olduk ve sahip çıktık, bundan sonra da çıkmaya devam edeceğiz" dedi.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09