banner333

banner309

Büyük Birlik Partisi’ne Çok Büyük Teveccüh Var

Büyük Birlik Partisi Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın ve partisinin milletvekili adayları Kemal Üçüncü ile Buket Kaya Gümüşkoza gazetesini ziyaret etti.

Siyaset 03.05.2023, 09:04
Büyük Birlik Partisi’ne Çok Büyük Teveccüh Var
banner400

BP Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, milletvekili adayları Kemal Üçüncü, Buket Kaya ile parti il teşkilatı Gümüşkoza gazetesini ziyaret ederek 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi açıklamalarda bulundular.

‘ KELKİT’TEN HEDEFLEDİĞİMİZ OYU ALACAĞIZ’

Büyük Birlik Partisi’nin mecliste güçlü bir şekilde yerini alması için seçim çalışması yürüttüklerini belirten il başkanı Taşkın,

“Her partinin olduğu gibi bizim de Gümüşhane’den milletvekili çıkarma gayemiz var. Bu yüzden elimizden geldiğince sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şansımızı zorlayacağız. Süreç bize neyi gösterir bilmiyorum ama kazanan olmayı umuyorum. Beklentimiz mecliste olmak ve meclisi güçlendirmek. Bu dönem Kelkit’ten hedeflediğimiz oyu alacağımızı düşünüyorum, milletvekilliğinde en az dört bin oy bekliyoruz” dedi.

‘VATANDAŞ, MİLLETVEKİLLERİNİN KENDİLERİNDEN UZAKLAŞTIĞINI SÖYLÜYOR’

BBP Gümüşhane milletvekili adayı Kemal Üçüncü ise geçici vaatler vermek yerine vatandaşa mecliste seslerini en iyi şekilde duyuracaklarını anlattıklarını belirterek,

“Halktan partimize çok büyük teveccüh var. Pazar günü biz Şiran’da esnaf ziyareti yaptık. Bölgede insanlar özellikle de Oltan Bey döneminden sonra vekillerin ciddi anlamda kendilerinden uzaklaştığını, dertlerini anlatamadıklarını söylüyorlar. Bize, bizim sesimiz olun diyorlar. Bizde bunun cevabını kesinlikle veriyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak önceliğimiz mecliste gurup çoğunluğunu sağlamak ve 20 milletvekiline ulaşmak. Ben Gümüşhane’de yüzde 12-13 oy oranının potansiyeli görüyorum. Bizim bugün parti olarak verebileceğimiz vaadimiz yok çünkü biz önce gurup kuracak şekilde meclise girip halkın sesini orada duyuracağımızı söylüyoruz. Zigana Tüneli’nin açılması esnafı kaygılandırıyor çünkü mesafenin kısalmasıyla halk birçok satın almasını gidip Trabzon’da gerçekleştirecektir. Teşviklerin daha küçük ölçekli hale getirilmesi gerekiyor yani 10 hayvan besleyen aileye de destek sağlanması lazım” şeklinde konuştu.

Şiran ve Kelkit ilçelerinden oy potansiyellerinin yüksek olduğunu belirten Gümüşhane milletvekili adayı Buket Kaya da “Şiranlı olmam, Kelkit ve Köse bölgesinde olan tanınırlığımı artırıyor. Bu durumda partimiz ve benim için büyük bir avantaj. Bu avantajı çok iyi değerlendirip Gümüşhane halkını TBMM’de en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46