banner333

banner309

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan AK Parti Gümüşhane ve Bayburt Belediye Başkan Adaylarına Destek

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gümüşhane ve Bayburt’ta seçim çalışmalarına katılarak AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen ve AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş’e destek verdi.

Siyaset 24.03.2014, 10:18 24.03.2014, 10:19
Başkan Gümrükçüoğlu'ndan AK Parti Gümüşhane ve Bayburt Belediye Başkan Adaylarına Destek
banner400
 Başkan Gümrükçüoğlu bir gün içerisinde Gümüşhane ve Bayburt'u ziyaret ederken büyük ilgi gördü.

Başkan Gümrükçüoğlu, iki şehrin bir bütün olduğunu ifade ederek, "Gümüşhane ve Bayburt Trabzon ile bir bütündür. İnşallah Trabzon ile birlikte Gümüşhane ve Bayburt'ta AK Belediyecilik ile buluşacak ve hizmeti birlikte yürüteceğiz" dedi.

Ziyaretlerinde Başkan Gümrükçüolu'na Ortahisar Belediye Meclis Üyelesi adayları Seyfullah Kınalı, Turan Terzi ve Ahmet Sarıalioğlu'da eşlik etti.

Başbakanın talimat ve görevlendirmesi ile ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Gümrükçüoğlunun ilk durağı Gümüşhane oldu. Sabahın erken saatlerindeGümüşhane'ye gelen Başkan Gümrükçüoğlu'nu Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ercan ÇimenAk Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve çok sayıda partili karşıladı.

Gümüşhane İLE ARAMIZDAKİ MESAFEYİ AZALTACAĞIZ

Başkan Adayı Çimen'le birlikte Gümüşhane'de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu 30 Mart yerel seçimleri için halkın desteğini istedi.

Gümüşhane'lilerle samimi diyaloglar kuran Başkan Gümrükçüoğlu, "Sizlere Sayın Başbakanımızın selamlarını getirdim. Gümüşhane'nin layık olduğu hizmetleri alabilmesi için Ercan Çimen kardeşime desteklerinizi istiyoruz. Bizlerde Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Gümüşhane'mizin yanında olacak her türlü ihtiyacında kendisine destek vereceğiz" diye konuştu.

Gümüşhanelilere 'Vizyon2019' da bulunan Zigana Tüneli Projesi hakkında da bilgi veren Başkan Gümrükçüoğlu,"Sayın Başbakanımızın bizlere verdikleri destekle birlikte inşallah önümüzdeki dönemde Zigana tüneli projesini hayat geçireceğiz. Birbirleri ile sıkı bağları olan iki şehrin arasındaki mesafeyi 13 km kısaltmış olacağız. 2015 yatırım programına aldırtıp bir an önce çalışmalarına başlanacak olan Zigana Tüneli ile eski transit hatlardan biri olan Trabzon Gümüşhane Erzurum ve İran ticaret yolu daha cazip hale gelecektir" şeklinde konuştu.

Gümüşhane'deki temaslarının ardından Bayburt'a geçen Başkan Gümrükçüoğlu Ak Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş veBayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ile birlikte Bayburt'ta seçim ziyaretlerinde bulundu. Ak Parti Bayburt İl Başkanlığı binasında partililerle de bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu burada yaptığı konuşmada, "BizBayburt'un kardeşi Trabzon olarak her zaman şehrimizin gelişmesi büyümesinden mutluluk duyduk. Geçen yıl o zamanki Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım Bey'le birlikte açılışına katıldığımız Kop tünelinin tamamlanması ile birlikte Bayburt güzergahı en önemli ticaret aksların biri haline gelecek. Bayburt için Sayın Başbakanımızın diğer bir müjdesi ve hediyesi olan Salmankaş tünelinde ışık göründü. Bu yılın sonuna kadar tam olarak hizmete girecek inşallah. Bu tünelle birlikte Araklı'dan kalkan bir araç bir saat sonra Bayburt'a ulaşmış olacak. Salmankaş tünelinin tamamlanması ile birlikte yollar çok daha güzel hale getirilip Bayburt ticaret yolu haline gelecek. AK Belediyeciliği Bayburt'ta en yüksek oy ile tekrar kazandıracağız inşallah. Sizlerle birlikte AK Belediyeciliği Bayburt'ta zirveye taşıyacağız. Her türlü desteği sizlere vermeye hazırız. Bayburt Türkiye'nin en iyi belediyecilik örneği olacaktır" diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu programına Bayburt'un Aydıntepe ilçesini ziyaretinin ardından son verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11