banner333

banner309

Başkan Canlı'dan Yoğun Hafta Sonu Temposu

Başkan Canlı, yoğun geçen hafta sonu programında ilk olarak, Bağlarbaşında bulunan Köprü Cafe Restaurant'ın açılışını davetliler ile beraber yaparak, Nevruz kutlama etkinliklerine katıldı. Nevruz kutlama etkinliklerinde Başkan Canlı, halay çekip, demir dövdü.

Siyaset 24.03.2014, 14:49 24.03.2014, 14:51
Başkan Canlı'dan Yoğun Hafta Sonu Temposu
banner400
                  Başkan Canlı hafta sonu programı dahilinde Köprü Cafe, Gümüş Otel, Teras Reastaurant ve Sema Doğan Parkı tesislerinde üniversite öğrencileriyle de buluşarak, sohbet etti.

            Üniversite öğrencileri ile yaptığı sohbetlerde Başkan Canlı, şunları söyledi: "Üniversite Öğrencilerimize yönelik çok güzel projelerimiz var. Büyüyen ve her geçen gün gelişen Üniversitemizle ile birlikte ortaya çıkan barınma sorununa yerel yönetimler olarak bir öğrenci yurdu kazandıracağız. Sema Doğan parkı bu öğrenci yurdu ile birlikte Üniversitemizin sosyal donatı alanı haline gelecek. Üniversite gençlerine ve üniversite öğrenci kulüplerine belediye binasında çalışma ofisi kuruyoruz. Gençlerin projelerini, kültürel, sosyal ve sportif aktivitelerini destekleyerek, daha kurumsal bir hale dönüştürüyoruz. Belediye kültür, spor ve sosyal etkinliklerinde artık üniversiteli gençler de söz sahibi olacak. Ayrıca Üniversite gençlerinin Üni-Ofis’te üretecekleri projelere mali destek sağlayacağız. Ahmed Ziyaüddin Camii karşısında trafoyu kaldırarak boşalttığımız alana, uygulama projeleri hazır olan öğrencilerimizin ve halkımızın oturup, nefes alabileceği bir dinlenme parkı oluşturacağız.  Ayrıca Öğrencilerimizin havalar güzel olduğu zamanlarda rahatça kullanabilecekleri, Üniversiteden şehir merkezine doğru uzanan karayolu yanına bisiklet yolu ve yürüyüş parkuru yapıyoruz. Bunların yanı sıra sosyal ve sportif etkinlikler için yeni alanlar oluşturuyoruz. Belediye olarak gençlerimizin sevdiği sanatçıları şehrimize getirterek, konserleri daha sık yapmayı planlıyoruz."

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34