banner333

banner309

Başkan Çimen, Ustalık Dönemine Hazırlanıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Olarak Açıklanan Başkan Çimen Gümüşhane’de Törenle Karşılandı.

Siyaset 20.01.2024, 00:25
Başkan Çimen, Ustalık Dönemine Hazırlanıyor
banner400

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara'da gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, Gümüşhane Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Ercan Çimen Gümüşhane’ye gelerek seçim startını verdi. Ankara’daki aday tanıtım töreninden sonra Gümüşhane’ye dönen Başkan Çimen önce AK Parti il binası önünde karşılandı, daha sonra belediye binasında halkla kucaklaştı. 

AK Parti İl Binası önünde başlayıp Belediye binasının önünde son bulan törene, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, ilçe başkanları, il ve ilçe belediye başkan adayları katıldı.

“USTALIK DÖNEMİMİZ OLACAK”
Yeniden aday gösterilmesiyle ustalık dönemine atıfta bulunan Başkan Çimen, çıraklık ve kalfalık döneminin bittiğini ve ustalık dönemlerinin başladığına dikkat çekerek, “Allah'a Hamd-u senalar olsun ki Gümüşhane'de 10 yıldır hizmet ediyoruz ve bu kadim şehre hizmet etmeyi yüce rabbim bizlere nasip etti. Sizlerin duasıyla Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile üçüncü dönemi hep birlikte yöneteceğiz. Biz önceki dönemlerde çıraklık ve kalfalığımızı yaptık, 3. dönemimiz de inşallah ustalık dönemimiz olacak. Bu memleket çıraklığı, kalfalığı ve ustalığı iyi bilir. İnşallah ustalık dönemimizde yine Gümüşhane’yi hep beraber yöneteceğiz. Gümüşhane'de bize oy versin vermesin hangi partiye mensup olsun veya olmasın herkesi bağrımıza bastık. Herkese eşit davrandık. Dün de bugüne kadar ne bugünden sonra da aynı şekilde olacak. Dün de Cumhurbaşkanımızın yanına gittim. Tabii dünyanın en mutlu adam oldum. Cumhurbaşkanınız kulağımıza bir şeyler sordu. Şimdi telefondan veya bizi gören, ne söyledi diye merak ediyor. Evet, Cumhurbaşkanımızın ilk söylediği şey selam oldu ve benden derece istedi" dedi.


“KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ, ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”
10 yıldır kente hizmet ettiklerini ve AK Parti'den ilk belediye başkanı olarak bu şan ve şerefin kendisi ve ailesi için bir madalya olduğunu kaydeden Çimen, “Bu madalyayı en üst seviyede taşıyacağıma namusum üzerine size tekrar söz veriyorum. 10 yıldır bir kolumuzun altında dosyalar, projeler, diğer elimizde pestilimiz, kömemizle il başkanımızla, milletvekillerimizle koştuk, Ankara'dan bulduk, kaynağı buraya getirdik. AK Parti projeci bir parti, biz bunu burada uyguladık. Bazı yarım kalan işlerimiz var. Onlarla taçlandıracağız. Her gitmemizde heybeyi doldurduk getirdik, doldurduk getirdik. Gümüşhane olarak Türkiye birincisi olacağız inşallah. Biz çok çalışacağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kapı kapı dolaşacağız. Çalmadığımız kapı bırakmayacağız. Sıkmadığımız el bırakmayacağız. Ama bunu hep beraber yapacağız. Hiçbir zaman ben olmadım, biz olduk, biz olacağız, biz olmaya da devam edeceğiz. Ben tüm belediye başkanı adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Tabii her partide olduğu gibi bizim partide de aday aday arkadaşlarımız vardı. Kardeşlerime kampanya süresince gösterdikleri olgun davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz de bu süreci bugüne kadar çok seviyeli bir şekilde yürüttük. Ben o arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, o kardeşlerime başarılar diliyorum. Hep beraber, birlik beraberlik içerisinde inşallah yine AK Partimizin bayrağını burca hep beraber dikeceğiz. Hızlı bir şekilde gecemizi gündüzümüze katarak hep beraber çalışacağız. Gümüşhaneli hemşerilerimizle, Torul'uyla, Kürtün'üyle, Şiran'ıyla, Kelkit'iyle, Köse'siyle hep beraber kucaklaşacağız, bu yolda yürüyeceğiz. Gazamız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.


“CUMHURBAŞKANIMIZ DERECE İSTİYOR”
Konuşmasında Cumhur Başkanı Erdoğan’ın derece talebine dikkat çeken Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, “Dün Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimiz için bir el havalandırdı. Mevcut Belediye Başkanımız Ercan Çimen ile yola devam denildi. Sayın Cumhurbaşkanımıza muhabbetinde eksiği olan var mı? Yokmuş. O zaman onun kaldırdığı ele olan muhabbeti de sizden önümüzdeki süreçte derece olarak bekliyoruz. Bu dönem bu katkıyı maksimum seviyede tutmanızı istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın bizden bir talebi oldu, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye ikinciliğiyle rekor oy verdiniz bana, şimdi Türkiye derecesi istiyorum” şeklinde talebini iletti” diye konuştu.

“GÜMÜŞHANE KARARINI VERMİŞ, 31 MART TARİHİNİ BEKLİYOR”
Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Gümüşhane’yi yine AK Parti ile yöneteceklerini söyleyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Celalettin Köse, “Dün Sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanımızı yeniden Gümüşhane belediye başkan adayı olarak takdim etmesinden sonra gece Gümüşhane’ye intikal ettik. Bugün de yuvamız da evimizde, teşkilatımızda, hemşerilerimizle buluştuk. Bugün burada gördüğüm tablo, Gümüşhane kararını vermiş 31 Mart tarihini bekliyor dedirtiyor. Biz, Gümüşhane’mizi hizmet ve eserlerle buluşturmaya AK Parti belediyeciliğini devam ettirmeye kararlıyız. Ercan Çimen başkanla yola devam demeye kararlıyız inşallah. 31 Mart akşamında Gümüşhane’yi rekor kıran bir il olarak Cumhurbaşkanımıza takdim edeceğiz. Değerli kardeşlerim. Kampanya sürecini bugün buradan başlatıyoruz” diye konuştu.

Vekil Köse konuşmasının devamında, "Allah'a şükür birliğimiz, beraberliğimiz tahkim edilmiş bir durumda. Rabbim bu birliği beraberliği bozmasın inşallah. Tüm teşkilatlarımızla birlikte Gümüşhane’mizdeki aziz hemşerilerimizin gönüllerine girmek için 31 Mart akşamına kadar kapı kapı dolaşacağız. Belediye başkanımıza en güçlü şekilde hep beraber destek olacağız ve Gümüşhane’yi yeni dönemde, Türkiye yüzyılında AK Parti belediyeciliği ile devam diyeceğiz. Milletvekili olarak il başkanımızla, belediye başkanımızla hep beraber Gümüşhane’mize hizmet etme gayretinde olacağız. Milletvekilliğimiz döneminde güzel işler oldu, inşallah olmaya da devam edecek. Gümüşhane’nin arzusu olan hastalarımızın Trabzon yollarında kalıp, kalp krizi geçirmeleri, vefat etmeleri Allah’a şükür anjiyo ünitesiyle son bulacak. Bizim bir hayalimiz var. Yıllardır konuşulan Süleymaniye kayak merkeziyle ilgili hayalimiz var, inşallah bu ekip bu 3 kişi bu hayali de gerçekleştirecek" diye konuştu.

Süleymaniye Kayak Merkezi ile ilgili açıklamalarda da bulunan Köse, "Ben bugün burada daha çok Ercan abinin konuşmasını istiyorum ama söylemek istediğim şeyler de var. Cumhurbaşkanımız Temmuz ayında ilimizi ziyaret etti. Türkiye ikinciliğinden dolayı teşekkür ziyaretine geldi. Ercan başkanımın makamında Süleymaniye kayak merkezini Cumhurbaşkanımıza arz ettim. Spor Bakanı, hemen Cumhurbaşkanımızın önünde oturuyordu. Spor Bakanlığına talimat verdi. Ardından il başkanımız, belediye başkanımız, spor bakanımızı ziyaret ettik. Konuyu bir daha arz ettik. Çok yakın alakadar oldu. Ardından ben mecliste spor bakanımızı ziyaret ettim. En son beni çok mutlu eden bir anımı anlatıp konuşmamı sonlandıracağım. Erzincan milletvekilimiz Süleyman abi var, Süleyman abinin oğlunun düğününde spor bakanıyla karşılaştık. Merhabalaştık. Bana dedi ki, o beni tabii il başkanlığından tanıdığı için başkanım diyor başkanım dedi. Gene Süleymaniye’yi mi söyleyeceksin dedi. Ben çok mutlu oldum. Hemen ardından bu konuyla ilgili bir müzakeremiz oldu. Aramızda düğünde çok kısa bir süre içerisinde. Süleymaniye kayak merkezi ile ilgili çok ciddi bir adım atıldı. Onun müjdesini burada açıklamayacağım. Onun müjdesini il başkanımız ve belediye başkanımızla başka bir programda inşallah detaylarıyla birlikte kamuoyuna takdim edeceğiz.


Gümüşhane’mizin 4 Bir tarafı turizm cenneti ben Gümüşhane’nin turizmle gelişeceğine, kalkınacağına inanıyorum. Turizmle ilgili Gümüşhane’mizin dört bir tarafında ciddi çalışmalarımız var. Satala antik kentinin turizme kazandırılması da yatırım programına alındı. İnşallah başka güzel hizmetlerimizi, yatırımlarımızı süreç içerisinde sizlere duyuracağız. Ama bugün burada toplanmamızın ana gayesi Gümüşhane belediyesini güçlü bir şekilde yeniden kazanmak. Bunun için bizler ne gerekiyorsa yapmak zorundayız. Ercan Çimen başkanımızı 31 Mart akşamı dün el salladığı gibi yeniden elini kaldırıp Gümüşhane belediyesinin güçlü bir şekilde kazanma amacıyla, gayesiyle gerekli dikkat ve özen içerisinde kampanya süresini centilmenlik içerisinde yürüterek ama kazanarak ta neticelendirmek istiyoruz. Bu vesileyle bundan sonraki süreçte desteklerinizi, dualarınızı istirham ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun. Gümüşhane belediye başkanımız üçüncü döneminde yeniden güven tazeledi. Ben kendisini gönülden tebrik ediyorum, insanlığa hizmetten akamete uğramadan devam edecek. Allah nasip ederse de belediye başkanımız güçlü bir şekilde kazanacak" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27