banner333

banner309

Başkan Çimen; “Aşağı, Yukarı Ayrımı Yapmıyoruz”

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Gümüşhane’de ikamet eden Torullu vatandaşlar için iftar yemeği verdi.

Siyaset 22.03.2024, 10:15
Başkan Çimen; “Aşağı, Yukarı Ayrımı Yapmıyoruz”
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Gümüşhane’de ikamet eden Torullu vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Gümüş Alyans Düğün Salonu’nda verilen ve dini musiki icrasının da yapıldığı iftar programına Milletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve kalabalık bir Torullu vatandaş grubu katıldı.

İftar sonrası konuşan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Güümüşhane’yi hiçbir zaman derelere, bölgelere ilçelere bölmediklerini kaydederek, “Ben Köseliyim, ben Kelkitliyim, ben Şiranlıyım, ben Kürtünlüyüm, ben Torulluyum…  Evet ben Gümüşhaneliyim” dedi.

"Masaları Doldurduğunuz Gibi Sandıkları Doldurun"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini aday olarak gösterdiğine vurgu yapan Başkan Çimen, “Bizim için çıraklık, kafalık bitti. Amacımız İnşallah ustalık döneminde de bu güzel şehrimize hizmet etmek. Bu hizmeti yapmak için bu masaları doldurduğumuz gibi, 31 Mart’ta da sandıkları da doldurmamız lazım. Cumhurbaşkanımıza söz verdik, birincilik sancağını Cumhurbaşkanımıza takdim edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın Gümüşhanelilere ve Bayburtlulara ayrı bir muhabbeti var, inşallah o sancak zirvede duruyor. O sancağı Allah’ın izniyle hiç kimseye kaptırmak gibi bir niyetimiz yok” diye konuştu.


"Ustalık Dönemimizde de Ayrım Yapmayacağız"

Belediye başkanı olarak yapılan hizmetlerde hiç kimseyi ayırt etmediklerine vurgu yapan Başkan Çimen, “Hiç kimseyi sen şuralısın, sen buralısın veya senin görüşün şudur, senin görüşün budur gibi farklı bir muameleye tabi tutmadık. Kimseyi ayırmadık, ayrıştırmadık. Partisi, görüşü ne olursa olsun önemli olan Gümüşhaneli olması dedik. Biz diyoruz ki ustalık dönemimizde de yine kimseyi ayırmayacağız” ifadelerini kullandı.  

"Gümüşhane'de Yapacak İş Azaldı"

Yeni dönemde yeni projelere imza atacaklarına dikkat çeken Başkan Çimen, “2014’de 41 proje açıkladık, 2019’da 29 proje açıkladık. Şimdi 10 proje açıkladık. Bu ne demek oluyor? Demek ki projeler bayağı bitti… Yapılacak işler azaldı. Zaten diğer partilere de bakıyorum projeleri düşmüş 5’e, 10'a kadar düşmüş. Demek ki biz bayağı iyi işler yapmışız bu onu gösteriyor “dedi.

"İşsizliğe Çözüm Bulacağız"

Yeni dönemde işsizliğe de çözüm bulacaklarını dile getiren Başkan Çimen, “Bu 10 yıl içerisinde yaklaşık 500 çalışanımız oldu. İnşallah yeni dönemde de gençlerimize iş imkanlarımız olacak. İstihdam ettiğimiz 500 kişiyi bin kişiye çıkartmanın çalışmalarını, nasıl olması gerektiğini planlamamız gerekecek” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49