banner333

banner309

“Değişime Gün Sayıyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan adayı Vedat Soner Başer, Yeniyol Köyü sakinleri ile buluştu.

Siyaset 22.03.2024, 16:50
“Değişime Gün Sayıyoruz”
banner400

1 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerine geri sayım hızla sürüyor. MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP İl Başkanı Mete Kaya ve MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, Seçim çalışmaları kapsamında Gümüşhane Merkeze bağlı Yeniyol Köyü sakinleri ile bir araya geldi.

Yeniyol Köyü vatandaşlarıyla gerçekleştirilen buluşmada söz alan Başer, “Değişime gün sayıyoruz” diyerek zaferi işaret etti.
1 Nisan gününün Gümüşhane için değişimin ilk günü olacağı vurgusunu yapan Başkan Adayı Başer, “Yorulmuş, yıpranmış ve en çok da vatandaşı yıpratmış yönetimin miladı dolmuştur. Umut verilerek insanların hayallerini boşa çıkaran ev ve iş hayallerini ellerinden alan bu köhne yönetim kendi sonunu hazırlamıştır. 1 Nisan günü Gümüşhane için güneş çok daha parlak ve umutla doğacak. Bu şehrin kaderini değiştirmek siz vatandaşlarımızın elinde. Eğer huzurlu ve refah içinde bir Gümüşhane arzu ediyorsanız desteklerinizi bizden esirgemeyin. Hep birlikte bu gidişata dur demeliyiz ve 31 Mart günü diyeceğiz. Değerli hemşerilerime coşkulu ve büyük destekleriniz için çok teşekkür ederim. İnanıyorum ki bu köhne ve yaşlanmış yönetimi seçim günü sandığa gömeceğiz. Yalnızca değişime gün sayıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54