banner333

banner309

Aydın, Kocaeli’den Aday Adayı Oldu

CHP’de gençlik kollarından il yönetimine kadar önemli görevler üstlenen Gümüşhane Şiran Başköylü hemşerimiz Sait Aydın, CHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu. Aydın aday adaylığı nedeniyle KSMMMO yönetiminden de istifa etti

Siyaset 28.04.2018, 22:53
Aydın, Kocaeli’den Aday Adayı Oldu
banner400

CHP’de milletvekili aday adayları bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. CHP’de gençlik kollarından il yönetimine kadar önemli görevler üstlenen Sait Aydın da milletvekili aday adayı oldu. Gebze’nin sevilen simalarından Aydın, aday adaylığı nedeniyle KSMMMO yönetiminden de istifa etti. 
 

KOŞULLAR ZOR 

Aday adaylığı ile ilgili gazetemize konuşan Aydın, Türkiye’de koşulların her geçen gün daha da zorlaştığını ifade ederek, “Yaşanan bu kamplaşma döneminde, kendini ötekileştirilmiş hisseden, kendini ifade edemeyen, mağdur ve mazlumların sesi olabileceğimi düşünüyorum. Gençlik kollarından başlayıp ana kademelere kadar parti örgütlerinde birçok görev aldım. Bu siyasal birikimimi milletvekilliğinde değerlendirmek istiyorum” diye konuştu.  
 

TOPLUMSAL MUHALEFET 

Aday adaylığıyla alakalı uzun yıllar birlikte siyaset yaptığı insanlarla görüştüğünü kaydeden Aydın, “Hepsi milletvekilliği düşünceme olumlu baktılar. CHP artık sokaklarda ve meydanlarda daha çok var. Ben de CHP’nin bu eylemsel duruşuna destek vereceğimi, bu yapının içinde olacağımı düşünüyorum. CHP, toplumsal muhalefeti örgütleyerek iktidar olacaktır” dedi. 

Kaynak: Demokrat Kocaeli 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48