banner333

banner309

AK Parti Gümüşhane teşkilatları bayramda kucaklaştı

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından milletvekilleri belediye başkanları ve tüm teşkilatın katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Siyaset 25.04.2023, 08:36
AK Parti Gümüşhane teşkilatları bayramda kucaklaştı
banner400

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından milletvekilleri belediye başkanları ve tüm teşkilatın katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Partinin il binasından düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Milletvekili Hacı Osman Akgül, Milletvekili Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Milletvekili Adayları Av. Celalettin Köse, Ünal Yılmaz, ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

İl Başkanı Erdoğdu, programda yaptığı konuşmada, partililerin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Başkan Erdoğdu, 14 Mayıs yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Bizim hedefimiz güçlü bir Türkiye. Bu hedefimize ulaşmak için de hep birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. 14 Mayıs'ta seçimlerde açık ara birinci olacağımızdan şüphemiz yok.” diye konuştu.

Milletvekili Hacı Osman Akgül ise, programa katılanların bayramını kutladı.

Akgül, yaptığı konuşmada, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin şimdiye kadarki seçimleri taçlandıracağını kaydederek, “Bu seçimde şimdiye kadarki kazanımları muhafaza etmek için daha ileriye götürmek açısından bu seçimin mutlaka kazanılması gerekmektedir. Bu seçim AK Parti’nin seçimi değil, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin seçimidir. Bunun için nefsimizi, kırgınlığımızı, küskünlüğümü bir tarafa bırakacağız” dedi.

Konuşmasında Millet İttifakına yönelik eleştirilerde bulunan Akgül, şu ifadeleri kullandı:

“Mevcut iktidarın mutlaka devam etmesi gerekmektedir. Biz her gün bir mega proje açıklıyoruz ama karşı tarafın bu kadar rahatsız olmasını anlayamıyorum. Biz siyasete saygı duyarız. Siyaset demokrasinin kaçınılmazıdır siyasi partilerimiz de bu demokrasinin kaçınılmaz unsurlarıdır. Ama hiçbir siyasi partinin tek yaptığı çalışma Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek olmamalıdır. Recep Tayyip Erdoğan size ne yaptı? 100 yıl sonra Avrasya’ya Türk Askeri ayak bastı. 30 yıldır işgaldeki Karabağ’ı kurtardı. Bugün Libya’da Türk Askeri var, Akdeniz’de Türk hakimiyeti var bunların hepsi bu adam sayesinde oldu. Bunlar bir Türk Milliyetçisiyim ve Ülkücüyüm diyen insanın idealleridir neden bunlara karşılar? Fetö’nün mecliste dolaylı yoldan temsilcileri vardı, bu seçimden sonra bakın resmi olarak temsilcileri olacak. CHP VE İYİ Parti listelerinde ki isimlere iyice bakın çok tanıdık kişilerle karşılaşacaksınız. Mecliste sıkça duyduğumuz bir şey var Fetö’nün siyasi ayağı diye ve artık bu resmiyet kazandı.”

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin kader seçimi olduğunu dile getiren Akgül, “Bu ne Celalettin’in ne de Ünal’ın milletvekili olma seçimi değildir. Bu seçimde Celalettin Başkan ve Ünal Başkan’ı meclise göndererek cephane sağlamış olacaksınız, lojistik destek sağlamış olacaksınız ama en önemlisi de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde cumhurbaşkanı seçilmesinde ve Türkiye genelinde Gümüşhane’nin bu konuda birinci olmasını çok arzu ediyorum ve de sizlere güveniyorum. Hep birlikte çalışarak inşallah Gümüşhanemizi Türkiye birincisi yapacağız bundan hiç endişem yok. Biz birlik ve kardeşliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece kimsenin buna engel olma şansı yok” diye konuştu.

-“En önemli makam ve mevkii nefer olmaktır”

Milletvekili Cihan Pektaş ise, katılımcıların bayramını kutlayarak, bayramın birlik ve beraberliğe vesile olması temennisinde bulundu.

Konuşmasında partililerden ve Gümüşhanelilerden helallik isten Pektaş, “Bu güne kadar 15 bayramlaşmayı beraber yaptık yine bir bayramda beraberiz. İnşallah bundan sonra her zaman söylediğim gibi en önemli makam ve mevkii nefer olmaktır. Bir nefer olarak bundan sonra davamızın ve milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gümüşhane’de 2 dönem milletvekilliği yapmanın gururunu ömrümün sonuna kadar taşıyacağını dile getiren Pektaş, “AK Parti’nin milletvekilliğini yapmak da bizim için gururdur. Bakıyorum sahada bazılarına kendilerine özgüven gelmiş. Bizim bir atasözü vardır; tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Allah’a şükürler olsun bir AK Partili olarak Gümüşhane'ye çok büyük hizmetler yaptık. En ücra köylerimize kadar her tarafa gittik. Pandemi dönemi hariç her yazın köylerimizi geziyoruz. Dolayısıyla şunu çok iyi bilelim ki bizim Gümüşhaneli hemşehrilerimiz elbetteki bu hizmetlerin karşılığının bize cevabını verecektir” dedi.

Gümüşhane’nin bugüne kadarki başarısının sebebinin parti içerisindeki birlik ve beraberliğin olduğunun altını çizen Pektaş, “Ben inanıyorum ki Celalettin Başkanımız hem de Ünal Başkanımız bizim bu şehre getirmiş olduğumuz birlik beraberlik ile devam edecektir. Özellikle şunu belirtmek istiyorum; Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan kazansın ama parlamentoda güçsüz olsun propagandası Amerikan propagandasıdır. Siz inanıyor musunuz ki AK Partili bir kardeşiniz Cumhurbaşkanımıza oy verecek milletvekilliğinde oy vermeyecek. Ben böyle bir şeye asla inanmıyorum ihtimalde vermiyorum. Çünkü herkes biliyor ki Gümüşhane’de yapılmış ve yapılacak olan hizmetler ancak AK Parti ve Cumhurbaşkanımız yapar”

Gümüşhane’de dev yatırımların AK Parti tarafından hayata geçirildiğini aktaran Pektaş, “Avrupa’nın en uzun tünelini 11 gün sonra açıyoruz. Şu anda dünyada haberlere konu olan bir proje. Yeni havalimanımız, Bahçecik Barajımız, 45 baraj ve göletimiz arkadaşlar bunların hepsi milletvekillerinin gayretiyle AK Parti sayesinde yapıldı. Küresel iklim değişikliği şu anda dünyanın bir numaralı gündemi. İleride çok büyük gıda problemi yaşanacak. Biz Gümüşhanemiz’de sadece bizim değil bizden sonra gelecek nesillerinde gıda güvenliğini teminat altına alacağız. Bunlar zamanla daha iyi anlaşılacak. Arkadaşlar bazı hizmetlerin sebebini yıllar sonra görüyorsunuz.”

Seçim sürecinde tüm ilçelerimizi dolaşacaklarını kaydeden Pektaş, şu ifadeleri kullandı:

“Sakın kimsenin aklına şu gelmesin Gümüşhane’deki bazı fitne mekanları çalışıyor Cihan Pektaş gelemeyeceğim demiş diye arkadaşlar bizim için şahıslar değildir şahıslara tecelli eden davadır. Bizim meselemiz Tayyip Erdoğan’ın meselesi olduğu için onun yanında biz durmuyoruz Sayın Cumhurbaşkanımız bizim davamızın yanında durduğu için bizim ideallerimizin liderliğini yaptığı için biz onun yanında duruyoruz ve inşallah ölümüne yanında durmaya devam edeceğiz. Bizde ben varsam her şey var ben yoksam hiçbir şey yok değil bizim davamız bu değil. Bizim Cumhurbaşkanımız genel merkezimin verdiği karar ve attığı imzadan sonra herkes bizim başımızın tacıdır”

AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayı Celalettin Köse de yaptığı konuşmada katılımcıların Ramazan Bayramını kutladı.

Milletvekilleri Hacı Osman Akgül’e ve Cihan Pektaş’a Gümüşhane’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Köse, “İnşallah Ünal ağabeyimle birlikte önümüzdeki süreçte mevcut milletvekillerimizden alacağımız hizmet bayrağını daha iyi yerlere taşımak ilimize tek gayemiz hizmet etme arzusu içerisinde olacağız” dedi.

AK Parti olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olacaklarının altını çizen Köse, “Kardeşlik hukukumuzu her şeyin önünde tutacağız. Kardeşlik hukukumuzu her şeyin üstünde tutarsak eğer emin olun ki çok üstün başarılar bizi bekliyor olacak. Sahadayız, geziyoruz ve Gümüşhane'nin dört bir tarafını gezdik. Gümüşhane’de insanımızın cumhurbaşkanımıza çok yüksek bir teveccühü var. Bizler sahada birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece inşallah herhangi bir problem yaşamayacağız. Ama sanki bu seçimi de bir oyla kazanacakmışız gibi de gayret içerisinde olacağız” diye konuştu.

Milletvekili adayı Ünal Yılmaz, “Gerek Cumhurbaşkanımıza gerek milletvekili olacak kardeşimize destek verip Gümüşhane’nin en iyi şekilde yukarıdan onurlanması için ve Gümüşhane’nin adından bahsedilmesi için hepimizin gayret göstermesi lazım. Ben tekrar bayramınızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.”

“Hepimiz bir milletvekili adayı gibi çok çalışacağız”

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise katılımcıların ve tüm teşkilatın bayramını tebrik etti.

14 Mayıs’ta ikinci bayram sevincini yaşayacaklarına yürekten inandığını ifade eden Çimen, bu sevinci yaşamak için yürütülecek gayretli çalışmanın bu teşkilatın ellinde olduğunu belirtti.

AK Parti iktidarının sadece 7 Haziran da küçük bir yol kazası geçirdiğine değinen Çimen, şunları söyledi;

“Gülen biz olalım. 20 yıldır iktidardayız. Başarıdan başarıya koştuk. Kadın kolları gençlik kolları ana kademe olarak hepinizin burada emeği var. Hepinizden Allah razı olsun. Bayramlar kırgınlıkların küskünlüklerin bittiği günlerdir. Bugün de buradaki birlik ve beraberliği gördüğümüz zaman bu fotoğraf herkese mesaj olmalıdır. İnşallah cumhurbaşkanımıza en büyük desteği hep beraber vereceğiz. 2 vekilimizi de meclise göndereceğiz. 20 günümüz kaldı. Çok çalışacağız. Hepimiz bir milletvekili adayı gibi çok çalışacağız. Bayramınızı tebrik ediyorum. Gazamız mübarek olsun”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39