banner333

banner309

Ağaç, “Düğümü Ankara Değil, Gümüşhane Çözecek”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Bedri Ağaç, Gümüşkoza’ nın Anket çalışmasını değerlendirdi.

Siyaset 04.01.2024, 10:07
Ağaç, “Düğümü Ankara Değil, Gümüşhane Çözecek”
banner400

CHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Bedri Ağaç, 31 Mart Yerel Seçimler öncesi Gümüşkoza Gazetesi tarafından kent merkezinde yapılan anket çalışmasının sonuçlarını değerlendirdi.

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Gümüşkoza olarak merkez ilçede bin kişi ile yüz yüze yapılan anket çalışmasını değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Bedri Ağaç, Gümüşkoza’ya özel olarak yaptığı açıklamalarda bulundu. Ağaç, anket sonuçlarına göre Gümüşhane merkez ilçede çok önemli bir başarıya ulaştıklarını söyledi.   

Belediye Başkan Aday Adayı Ağaç, anket ile ilgili Gümüşkoza’ya yaptığı değerlendirmede, mevcut aday adaylarına ait oranlar toplanarak partilerinin oy oranına ulaşılamayacağının altını çizerek, “Bu işlem elma ile armudun toplanması gibi bir durum. Adaylar netleşince aynı oranlar söz konusu olmayacaktır” dedi.  


 “Bu Seçim Benim ile Ak Parti Adayı Arasında Geçecek”

Açıklamalarının devamında her seçmenin ikinci tercihinin kendisi olduğunu belirten Ağaç, “Haliyle adaylar belli olduğunda, Gümüşhaneli vatandaşlarımız sandıkta bana olan teveccühlerini gösterecektir. Ankette vatandaşlarımız kendisine yakınlık duyduğu isimleri beyan ettiler. Ancak adayların netleşmesi sonucunda, vatandaşlarımız, siyasi partilerin gösterdiği adayları değil, ikinci tercih olarak gördükleri Bedri Ağaç’ı tercih edecektir. Emekliliğimin ardından 15 senedir Gümüşhane’de yaşıyorum. Bu süreç içerisinde vatandaşlar ile birebir kurduğum ilişkiler bana bu sonucu gösteriyor. Tıpkı rahmetli Mustafa Canlı’nın başkan olduğu seçimlerde ki gibi her kesimden oy alacağımı biliyorum. O dönem Mustafa Canlı sadece MHP oyları ile değil, AK Parti’nin de CHP’nin de oylarını almıştı. Aynı şekilde bende vatandaşın gönlünde ki yerimi biliyorum. Bu seçimin benim ile AK Parti adayının arasında geçeceğini söyleyebilirim. Yerel seçimler, genel seçimler gibi olmayacaktır” diye konuştu.  

 “Sandıkta Büyük Değişime İmza Atacağız”

Ağaç, yine aynı anket ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi, “Söz konusu ankette, şimdilik ikinci sırada (%16,9) olmak güzel bir duygu. 10 yıldır İktidar Partisinden Belediye Başkanlığı yapanın %21,5 alabildiği (Belediye Başkanını başarılı bulanların oranı da sadece %27) bir ilde, şuan ki durumumuz önemli bir başarı olarak görülebilir. Ankette, bizlere güvenini ifade eden Gümüşhane seçmenine şükranlarımı sunuyorum. Herkesin içi rahat olsun; bu taban ve en düşük oranımız, çok daha yükseğe ulaşacak ve sandıkta büyük değişime hep birlikte imzamızı atacağız”ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Mayıs 2024
İmsak 03:12
Güneş 04:58
Öğle 12:23
İkindi 16:18
Akşam 19:39
Yatsı 21:17