banner333

banner309

Abdulbaki Kara ; “ Büyük hedef, büyük hayal kurarsanız küçükleri zaten gerçekleşiyor

Gümüşhane Pestil ve Köme Üreticileri Birliği Başkanı, AK Parti Gümüşhane En Genç Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki KARA, yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretlerini sürdürüyor.

Siyaset 24.03.2015, 16:43 24.03.2015, 16:45
Abdulbaki Kara ; “ Büyük hedef, büyük hayal kurarsanız küçükleri zaten gerçekleşiyor
banner400
Ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren KARA,Kelkit Genç İş adamları Derneğini ziyaret etti. KARA’yı, Dernek Başkanı Selçuk Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri  karşıladı. Samimi ortam içerisinde gerçekleşen ziyarette Abdulbaki KARA, konuşmasında: “Yaşadığım tecrübeler içerisinde şuna inandım ve gördüm, bir tane ortak hayal kurarsanız ve ona inanmış bir ekiple yola çıkarsanız Allah’ın izni ile başaramayacağınız bir şey yoktur. Büyük hedef, büyük hayal kurarsanız küçükleri zaten gerçekleşiyor. Hedefi büyütmemiz, hayallerimizi büyütmemiz gerekiyor, Gümüşhane’nin böyle bir takım çalışmasına ihtiyacı var... 'Ben değil Biz’ diyen ve hizmette devrimler gerçekleştiren AK Parti’nin milletvekili aday adayı olarak başarmak için sizlerin desteğinin şart olduğuna inanıyorum. Teşkilatlarımızı ve tüm Gümüşhane’mizde yaşayan herkesi ayrım yapmadan seviyorum. Hep birlikte başaracağımıza olan inancım tamdır. ” dedi.

Kelkit Genç İş adamları Derneği Başkanı Selçuk Demir  ise, KARA’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine başarılar diledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 21 Mayıs 2024
İmsak 03:05
Güneş 04:53
Öğle 12:24
İkindi 16:20
Akşam 19:44
Yatsı 21:24