banner333

banner309

Yeniçeri,Kadıoğlu'nu Kahvaltı'da Ağırladı !

İş Adamı Şiran Belediye Başkan Adayı Ömer Yeniçeri, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu Tomara Şelalesinde kahvaltıda ağırladı.

Şiran 23.08.2013, 16:50
Yeniçeri,Kadıoğlu'nu Kahvaltı'da Ağırladı !
banner400
 İş Adamı Ömer Yeniçeri Tomara Şelalesinde düzenlediği sabah kahvaltısında misafirlerini ağırladı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ailesi, Danışmanı ve arkadaşları ile yaklaşık 20 kişilik bir gruba Tomara Şelalesinde sabah kahvaltısında Yeniçerinin misafiri oldu.

Seydibaba Köyü Muhtarı İbrahim Kara’nın da hazır bulunduğu kahvaltıda, muhtar şelale ile ilgili Kadıoğlu’na  bilgi verdi. İlçenin Tomara Şelalesinden fazla faydalanmadığını, yolların genişletilmesini, otopark sıkıntısını gündeme getirdi.

Esenyurt Belediyesince Kelkit’e otobüs terminali yaptıklarını ifaden Kadıoğlu ise konuşmalarına şu şekilde devam etti.Daha öncede tekrar geldiğim şelaleye şimdi ailem ve arkadaşlarımla geldim. Diyerek Kahvaltının ardından şelale kaynağına gecen Başkan çoraplarını çıkarıp ayaklarını serinletmek için yaklaşık 30 dakika su içerisinde torunları ile zaman geçirdi. İş Adamı Ömer Yeniçeri ve Seydibaba Köyü Muhtarı İbrahim Kara’ya Teşekkür eden Kadıoğlu şelaleden ayrılarak Bayburt’a geçti. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (4)
Şiranlı 29 11 yıl önce
Ömer yeniçeri şiran belediye başkanı olmayı hak ediyor, neden mi diyeceksiniz, başbakanın en iyi ahbabı, Ak parti nin ağır isimlerinden Ak partili esenyurt belediye başkanını MHP Adayı Ömer Yeniçeri tomara da ağırlayabililiyorsa, AK Parti ilçe başkanı ve Ak Partili belediye başkanı bunu beceremiyorsa Ömer Yeniçeri bu işi hakediyordur.
memet 11 yıl önce
Hele işlere bak :)) komiksiniz:)
güzel düşün güzel gör 11 yıl önce
allah akıl fikir zayiatlığı vermesin diyecem ama bu arkadaşa vermiş maalesef.. esenyurt belediye başkanını ağırlamak başkan olmak için çooook önemli bir kıstasmıdır be adam bol kitap okuyun dingin ve aklı selim düşünün iyi düşünün iyi şeyler başınıza gelsin başkanımız yavuz bey gibi.. adam şiran için elmas elmas allah ona güç sabır ve sizin gibi lere dayanma kuvveti versin amiiin gözünüzü bakar körlükten çıkarın ve şirana bu süreçte yapılan güzellikleri görün gafiller yazık size
murat öztürk 11 yıl önce
aslan abim her yiğidin harcı değil bunları yapmak..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44