banner333

banner309

Tomara Şelalesi Tabiat Parkı Hizmete Açıldı

Şiran ilçesi Seydibaba köyü sınırları içinde bulunan Tomara Şelalesi Tabiat Parkı yeni ve yenilenen yüzü ile 300 kişilik restoranı, kahvaltısı, ızgara çeşitleri ve zengin içecekleri, yeni camisi, çocuk oyun alanı ile hizmete açıldı.

Şiran 18.06.2018, 12:49
Tomara Şelalesi Tabiat Parkı  Hizmete Açıldı
banner400


Şiran ilçesi Seydibaba köyü sınırları içinde bulunan ve dağdan çıkan 40 ayrı kaynağın dökülmesi sonucu oluşan ender şelalelerden birisi olan efsaneleriyle ünlü Tomara Şelalesi Tabiat Parkı  yeni ve yenilenen yüzü  ile 300 kişilik restoranı, kahvaltısı, ızgara çeşitleri ve  zengin içecekleri, yeni camisi, çocuk oyun alanı ile hizmete açıldı.


Bahar mevsimiyle birlikte artan su debisiyle büyüleyen görüntüler oluşturan, oluşturduğu vadide yeşillikler içinde köpük şeklinde akan suyun oluşturduğu sesin kuş sesine karıştığı Tomara Şelalesi ziyaretçilerini bekliyor.

Gümüşhane'nin önemli turizm destinasyonlarından birisi olan ve geçtiğimiz yıl yolu sıcak asfaltla kaplanan Tomara Şelalesi, cam seyir terası ile ayrı bir güzellik kazandı. 

“Bu sezon hedefimiz 200 bin turist”

Tomara Şelalesi Tabiat Parkı işleticisi Baki Kara  yeni sezona yoğun bir şekilde hazırlık yaptıklarını, sezon sonuna kadar hedeflerinin bu yıl en az 200 bin yerli ve yabancı turisti misafir etmek olduğunu söyledi.
İşletme olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Kara, “Gelen turistlerimizi tüm imkanlarımızı kullanarak ağırlamak istiyoruz. Kamu ve özel sektör olarak çok önemli yatırımlar yaptık. Ulaşım diye bir sorunumuz yok. Bu yıl hedefimiz çok büyük. Bütün turizm destinasyonlarımızda devletimiz tarafından yapılan yatırımlar katlanarak devam ediyor. Çok bereketli bir sezon geçirmeyi ümit ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09