banner333

banner309

Şiran'da Çeyrek Altın Kalmadı

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde, altın fiyatlarında yaşanan düşüşü fırsat bilen vatandaşlar altına hücum etti.

Şiran 19.04.2013, 08:58
Şiran'da Çeyrek Altın Kalmadı
banner400
 Altın fiyatlarındaki düşüş karşısında Şiranlı vatandaşlar da harekete geçerek yatırım amaçlı ve yaz aylarında sıkça olan düğünlerde kullanmak üzere altın almak için kuyumculara yöneldi. Altın fiyatlarının düşüşe uğradığı şu günlerde vatandaşların fazla miktarlarda çeyrek ve cumhuriyet altını alması ilçede bulunan kuyumcuların stoklarını bitirdi.


Kuyumcu sahibi Kürşat Ertürk yaşanan durumla ilgili olarak "Altın fiyatlarında gerçekleşen bu düşüş karşısında çok yoğun bir şekilde çeyrek ve cumhuriyet altını sattık. Genelde gelen müşterilerimiz yatırım amaçlı olarak çeyrek ve cumhuriyet altını alıyorlar, elimizdeki son malları da sattık. Şuan çeyrek ve cumhuriyet altınını yok satıyoruz. Elimizde çeyrek altın hiç kalmazken son bir tane cumhuriyet altınımız var. Genel anlamda 
Şiran piyasası bu durumda. "dedi.

Kuyumcu sahibi Ertürk, çeyrek ve cumhuriyet altının olmadığı şu günlerde vatandaşlara tavsiyelerde bulunarak çeyrek ve cumhuriyet altınına alternatif olarak yatırımlarını işçiliği kolay bilezik alarak yapabilirler deyip, komşusuna veya yakınlarına altınla borçlanan vatandaşların da borçlarını ödemeleri için tam zamanı olduğunu dile getirdi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48